Låång & Svettig Måndag...

Idag har jag & mamma tagit det väldigt lugnt. En roliga sak som hände var att pappa kom hem och åt lunch med oss, sen var han tyvärr tvungen att åka iväg och jobba, idag bar det av i mot Karlstad.
Annars har det varit väldigt lugnt....jag & morsan tog oss ut på en liten promenad bort till Wieselgrensplatsen. Mamma tog en väldigt konstig väg bort till torget idag, tror att hon valde den vägen som det fanns mest skugga på...undrar varför..hahaha.
Under promenaden tog mamma tog fram min ena nappflaska som hon hade fyllt med vatten, den fick jag leka och dricka ur. Det var hur kul som helst och vad skönt det var att få svalt vatten på sig nu när det är så varmt
Vi kom hem och vi fick hjälp av grannen med vagnen upp för de jobbiga trapporna, tack tack sade mamma glatt!
Väl inne var det dax för mat, jag fick mammas kyckling gryta.
Efter maten blev det bus på govlet, lite hinderbana under bordet hann jag med, efter en stund hamnade jag i min gåstol. Jag passade då på att tömma min bokhylla på alla saker som finns i den. Den översta hyllan nådde jag inte och jag tror att mamma var glad över det. Ha ha ha, nu får mamma mer att göra här hemma för det ligger leksaker över precis hela golvet.
Dagen har varit lite jobbig, så jag har gnällt lite och varit svår att sysselsätta. Och när mamma skulle lägga mig inför kvällen ville jag annat. Hon fick kämpa på ett bra tag innan jag gav upp och somnade tillslut.
Får se vad vi hittar på imorgon då??

Puss & Godnatt Alla Glada & mindre Glada!!
Kramar i från en svettig Joel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0