Påsk Dagen!

Påskdagen styrde vi i mot Hytterkullen, vi skulle hälsa på farfar & Monica. Farfar kom och mötte oss redan vid bilen, han tyckte oxå att den var fin! Vi gick till farfars & Monicas bostad men stod kvar ute en sväng i det härliga solskenet. Deras granne gick förbi och hon hade med sig två små söta hundar, de var jätte roliga, de var jätte kvicka, mycket snabbare än Barbro & Lasse. Jag hade fullt upp med att kika på dem. Efter ett tag tyckte mamma & pappa att det var dax för mat för min del, och vi gick in! Farfar & Monica hade skaffat en stol till mig, kanon bra för nu hänger jag med bättre på disskutionerna runt matbordet. Maten gick det sådär med, den mosade frukten smakar mycket bättre, så den slank in lätt och snabbt! Efter det blev det bus med farfar & "kiss noses" med Monica.

Mamma, pappa & jag kunde inte stanna så länge, vi skulle ju få besök av min Bästis Vilmer och hans föräldrar!
De kom, medans papporna åkte iväg för att fixa käk, så var mammorna hemma och gav oss killar gröt. Mums mums, fast Vilmers gröt spottade jag ut när jag fick mig ett smakprov. Han var faktiskt duktig på att äta, hejja Vilmer!
Det blev en del bus på golvet oxå, efter gröten så var det mera liv i mig, man kan ju inte busa så mycket när man är hungrig. Sen var det dax för mig att sova.
Jag kan sammanfatta dagen med ett Glatt lende!
: ) Joel

Ps Jag kan "prutta" med munnen nu och det är extra roligt att göra det med mat i munnen! Ha ha ha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0