Jätte Varmt & Svettigt...

Vaknade vid 07.00 tiden, det var redan varmt. Mamma gick upp med mig. Jag fick min gröt och sedan blev det en sväng på golvet. Tiden gick och nu hamande jag i min gåstol för mamma ville greja lite. Pappa låg fortfarande och sov, han var trött. Jag sprang runt i min gåstol och försökte att köra på allt som lät, tillslut sa mamma:
- Joel, vi går ut en sväng så pappa får sova...
*Vips* så satt jag i min kärra, mamma verkade vara på strålande humör, undrar om det kan vara för att solen är framme så mycket nu?? Det var redan jätte varmt ute, vi hamnade på Backaplan. Min blöjor var slut så mamma köpte mig ett paket. Pappa ringde och önskade lite av varje i affären.
Vi traskade hemåt och nu var det verkligen verkligen JÄTTE VARMT ute, mamma höll på att bråka med mitt solparaply hela tiden, hon ville inte att jag skulle få en gnutta sol på mig. Jag somnade i värmen.
*DUNK*, *DUNK*, *BANK*, *BANK*, det lät jätte mycket, vart var jag?? Mamma kikade in under suffletten och sa:
- det är inget farligt Joel, det är bara pappa som går i trapporna..
Pappa skulle vara snäll och hjälpa mamma upp med vagnen, när han med tunga steg gick nerför trappan så vaknade jag upp av oväsendet. Ja det gjorde ju inget för nu fick jag träffa min pappa!
Nu skulle det lags mat, idag blev det Köttbullar, potatis, morötter, broccoli, blomkål och gräddsås, det åt jag och mamma iallafall, konstigt konstigt att inte pappa åt det. Köttbullar & pasta låg det på hans tallrik. Det smakade gott när pappa matade mig!
Efter maten tyckte mamma att det var dax för mig att sova, jag somnade brevid min pappa som oxå somnade.
Nu väckte mamma mig, jag hade sovit över 2 timmar och hon var rädd att jag inte skulle somna för natten när det blev dax för min nattning.
Jag fick komma ut på gården, Morbror Stefan & Söta Jasmiina satt där på gräsmattan, jag hamnade på en rosa filt i skuggan under ett träd. Jätte skönt att få komma ut i luften, det fläktade skönt i vinden. Jag fick äta Vatten melon alldeles själv, hela jag blev kletig av melonen. Tiden gick och Morbror Stefan + Jasmiina skulle åka hemåt. Jag hamnade på gräsmattan där mamma ville ta kort på mig, jag smakade på lite smörblommor, de var så äckliga att jag blev å spy.
Vi gick in och jag fick bada, det är hur skönt som helst och jag blir sååå himla ledsen när mamma tar upp mig.
Nu började jag att bli trött, jag somnade innan kvällsgröten!'
Undrar om jag kommer att sova hela natten eller om jag vaknar och är hungrig, imorgon är det pappas tur att gå upp med mig!!
Soliga & Svettiga God natt kramar//
Joel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0