Torsdagen oxå strax slut!

Det ringde en sjuksköterska som hette Eva ifrån sjukhuset både en gång och två gånger!
Mamma hade frågat om de verkligen inte sätter EMLA (bedövnings salva) på små barn, Eva tyckte att det lät väldigt konstigt men skulle för säkert fråga en läkare och även de på Barnfysiologen om det var något nytt de hade börjat med!
Mamma hade ju kommit med förslag om att i väntan på ytterligare ett försök med där hemska undersökningen (DMSA) istället göra Blåsröntgen.
Vad innebär nu detta undrar ni säkert?
Jo då sätter de in en jätte tunn slag (kateter) i mitt urinrör, därefter fyller de urinblåsan med kontrastvätska. Nu skall de kika så att inte urinet backar från urinblåsan upp mot njurarna, i sånna fall kan det bildas bakterier, vilket inte är bra! Om det backar så kallas det reflux (backflöde) och det kan då kväva särskilda åtgärder.

Iallafall så rinde Eva igen! Hon berättade att de brukade hoppa över Emla salvan på 2-3 månaders bebisar för att blodkärlden brukar dra ihop sig när man lägger på salvan. Hon sa att den personen som hade utfört stick försöken på mig hade gjort  fel, jag är ju en stor kille och skulle visst ha EMLA salva på mig! Hon som tog det beslutet skulle visst få en tillsägelse, men mamma funderar på att göra en Lex Maria! Eva menade att Mamma nästa gång skulle KRÄVA att få Emla salva på lagt. Mamma passade även på att fråga om inte någon kunde kika på mig en extra gång, men blev lugnad att så länge jag är glad, äter bra och inte har någon feber så gör de ingenting på mig.
Men tyckte att när min pencilin kur var slut och om mitt kiss inte luktar som det skall så var vi välkomna upp för att lämna ett nytt urinprov.
Inom en snar framtid så skall jag få en tid till Blåsröntgen!

Jag somande om och när jag sedan vaknade så stod, mormor1, mormor2 & mamma och kikade på mig.
Pappa kom hem tidigare ifrån jobbet för han mådde inte bra, tror att han är lite spänd inför avslutet med JohnFredrik och nystarten på GPA. Det kommer att gå bra Farzan, du är ju så duktig! Han gick och lade sig i sängen
Pappa låg kvar i sängen när vi gick ut på en promenad, det var skönt att komma ut, solen var framme men det blåste lite, tur att mamma hade så mycket kläder på mig!
Jag vakande sedan upp på Sera (en Pizzeria) De var hungriga!
Vi kom hem och mamma gick ner i tvättstugan, jag fick mat av mina två mormor:ar. Jag har precis börjat att få mosad banan, det är gott, Laxen & Grönsakerna smakade skit, men Päron,Banan puren var mums, sen fick jag sitta och busa lite vid matbordet, de skrattade så åt mig. Efter det visade jag dem var jag är snabb på att rulla runt, ibland rullar det på så bra att jag hamnar ute på det kalla golvet, men då är morzan snabb på att lägga mig på plats igen! Blir lite arg efter ett tag när jag ligger på mage, för jag kommer ingenstands, alla pratar om något som heter krypa? Det verkar väldigt roligt! Än så länge kliar det bara så i munnen, det är hemsk, jag kliar mig med allt jag kommer åt, och mamma säger att jag likar en hund eftersom jag dregglar så mycket!

Nu har jag fått gröt av min pappa, morsan håller på att tvätta mina kläder.Skall nog lägga mig snart för den friska luften gör att jag blir väldigt trött.

Imorgon kommer min bästis Vilmer på besök.  Det skall bli kul att få träffa honom, det var ett tag sedan!

Gäsp Gäsp!
Joel

Torsdag morgon!

Vaknade 06.20 då jag fick ligga och "prata" till klockan var 07.00 innan pappa gick upp och bytte blöja på mig, mamma var trött, jag hade käkat tutte två gången under natten och jag tror att hon gick inte och la sig i tid.
Mozan har iallafall ringt till avdelningen där jag låg inne för att höra vad som kommer att hända nu med mig nu, läkaren gick visst sin rond nu och "tanten" i telefonen lovade att läkaren skulle ringa tillbaka till morsan vid 11.00-tiden.
Blää nu kom mamma med den där äckliga sprutan!
Hej hopp så länge!
Joel

I Morgon Är en annan dag!

I Morgon Är en annan dag!

Min barnvakt Nathalie! :)

Min barnvakt Nathalie! :)

Samtal med Lasse

Samtal med Lasse

Jag är snäll & lånar ut min badysitter till Brozan

Jag är snäll & lånar ut min badysitter till Brozan

Klart att Lasse oxå får låna min babysitter!

Efter det otäcka sjukhus besöket!

Efter det otäcka sjukhus besöket!

Jag fick inte ens ett fint plåster!

I väntrummet

I väntrummet

Tur att mamma har med sig leksaker som jag kan äta på!

På väg till sjukhuset (På Bussen)

På väg till sjukhuset (På Bussen)

Mycket att kika på!

Aj Aj Aj Aj!

Jag och mamma åkte buss till sjukhuset, det fanns en massa spännande saker att kika på, en del roliga och andra mindre roliga!
Vi kom fram i tid och mamma förberede och tog av mig (nästan) alla kläder.
Tanterna som tog imot mig var jätte trevliga. Sen frågade de mamma om hon visste vad som skulle hände, och mamma talade då om att hon visste att de skulle börja med att lägga på (EMLA) bedövnings salva och att vi sedan skulle komma tillbaka om en timme.
Så var det inte, (och det hade ingen nämnt för mamma heller) Tanterna påstod att de inte brukade lägga någon EMLA salva på så små barn utan att det brukade gå bra med lite sockervatten på nappen just när "sticket" kom.
De började så smått att kika på mina små blodkärl, de kikade på bägge armarna, bägge benen, fötterna och handlederna, de påpekade att de var så små, lika små som en sytråd, det skulle gå bra iallafall, annars skulle de ta ett blodkärl i huvudet! (fy vad otäckt påpekade mamma, men blev lovad att det inte var farligt).
De bestämde sig för att testa i min hand. Det gjorde sååå himla ont, jag skrek allt vad jag kunde, när jag fick lite sockervatten av mamma kändes det lite bättre men aj vad det gjorde ont, jag fortsatte och skrek allt vad jag kunde, de sa att det lilla röret som skulle in i blodkärlet hade krökt sig, de fick ta bort det. Gud vad skönt att de tog bort det.
Nu började de att prata om att pröva någon annanstands och kikade vidare på mina små blodkärl, den här gången hittade de ett fint blodkärl i armvecket.
Nu kom det in en annan tant som skulle försöka!
Men herre gud vad ont det gjorde, varför gör de illa mig så här? Vad har jag gjort?
Det fungerade inte den här gången heller, tar det aldrig slut?
Jag skrek allt vad jag kunde och mamma kände inte igen de här nya skriken.
Mamma fick trösta mig, och hon fick lugnat ner mig! Tyvärr så la hon ner mig igen och den här gången var det en tant som höll fast mitt huvud och sedan stack de in plaströret i ett litet blodkärl som de hade hittat i skallen på mig. Den här gången blev jag så himla ledsen, det gjorde så jätte ont, mamma satt och försökte att få i mig sockervatten och hon såg helt vettskrämd ut.
De gav upp och jag fick komma till mamma igen, hon höll om mig så hårt. Det var skönt att få vara i hennes famn men bästa av allt var att jag slapp den hemska britsen och att det inte gjorde så ont längre! Jag var så himla ledsen och jag kände mig så himla matt.
De förklarade för mamma att de ville inte "bråka" mera med mig, utan jag skulle få komma tillbaka om ca 3-6mån när mina blodkärl hade växt till sig!
De plåstrade om mig, ett plåster på huvudet, ett på handen och ett i armvecket.
Tanterna sa hejdå och jag fick sitta ner i väntrummet där jag fick tutte av mamma. Så himla skönt att jag fick lämna det där hemska stället.
Mamma och jag mötte upp mormor 2 i stan , vi gick och åt mat. Jag fick gröt, det var så himla gott.

När jag sedan kom hem så busade jag en sväng innan jag blev trött igen, somnade och när jag sedan vaknade så hade Farfar varit på besök.

Skönt att den här hemska dagen äntligen är slut, imorgon kommer mormor 1 & mormor 2 på besök, undrar vad de hittar på för bus med mig!

Bläää för den här dagen!
Joel


Då var det dax!!

Idag är det dax för nya undersökningar på mig!
Fick i allafall väckt mamma i morse så hon gick upp med mig, vi var uppe före pappa! *ler*.
Mamma lurade mig, trodde att jag skulle få tutte med istället så kom hon med den där äckliga sprutan. Jag gav mig på en gång, sen efter det så fick jag tutte av mamma, tror att hon tycker lite synd om mig!
Pappa vaknade av mitt skrik och gick in och duschade, sen kom han och pussade på mig!
Nu börjar jag att bli lite trött igen, skall nog passa på att vila innan avfärden till sjukhuset!
Vi höres senare!!
Joel

Tisdagen snart slut!

Lite bus blev det med pappa, jag har lärt mig att stänga igen munnen riktigt hårt. Pappa fick kämpa på bra innan han fick i mig min medicin, först skriker jag, sedan vägrar jag öppna munnen, och sist så slänger jag med huvudet från sida till sida.
Efter det så ger pappa mig gröt, *mums* men till en början är jag lite tveksam så jag öppnar inte munnen lika glatt som jag brukar göra när det nalkas gröt. Jag sticker ut tungan en bit för att test smaka först!

Nathalie har ju vart på besök, hon jag & mamma gick ner en sväng till tvättstugan, där var det varmt å skönt. När vi sedan kom upp fick jag leka med Nattis, hon sjöng och dansade för mig, jag försökte så gott jag kunde att härma henne med dansen, men det slutade bara med att mamma fick hämta mig och gå stolen i hallen. Förstår inte riktigt varför stolen inte går rakt fram med mig?? *hm*

Mamma satte upp nya gardiner i sovrummet och det blev fint! Hoppas att pappa oxå tycker det??
Annars så har det varit en lugn och stilla kväll, det behövs nog med tanken på vad som skall hända i morgon!
Jag tror att mamma är lite nervös, men jag vet att det kommer att gå bra!

Godnatt Pussar & Kramar // Joel

Kusinen Nathalie!

Idag kommer min kusin Nathalie på besök!
Det skall bli kul!

Blunda kan jag oxå göra!!

Tok Joel

Jag i Min Gå Stol *Jiihaa*

Jag i Min Gå Stol *Jiihaa*

Tisdag:)

Även idag verkade mamma trött, kanske inte så konstigt för jag väcker henne på nätterna och vill ha tutte, det är ju sååå gott!
Fick komma över till den stora sängen en sväng, pappa var redan vaken och kom förbi för att pussa på mig och berättade hur mycket han älskar mig!
Mamma fick gå upp för jag ville inte sova mera. Jag hamnade i min gå stol, den är så rolig, och det är en massa leksaker på den som jag kan slänga i golvet, det låter jätte roligt när de landar i golvet, mamma får komma och lägga upp dem igen, det behöver hon göra för att hennes tjocka mage skall försvinna.
Har blivit fasthållen och i tvingad medicin idag oxå!
Börjar att bli lite trött nu igen, funderar på att ta mig en liten "tupplur".

Måste passa på att vila, för imorgon skall jag besöka läkaren igen!

De skall göra något som heter Scintigrafiundersökning av njurarna (DMSA).  Detta gör de för att utesluta eller påvisa njurpåverkan efter genomgången urinvägsinfektion!
Jag & mamma skall infinna oss på sjukhuset kl 09.45, de skall då kleta på mig bedövnings salva, efter ca en timme så kommer de att sticka in ett litet plaströr i ett av mina blodkärl, där kommer de att spruta in ett radioaktivt spårämne. (jag kommer då att avge gammastrålning, det är den som utnjuttjas vid undersökningen)
Sen få vi lämna sjukhuset och vara tillbaka efter ca 3 timmar. Då kommer jag att bli fotograferad av en gammakamera.
Och vet ni? Det säger att jag måste ligga blixtstilla, hur skall det gå? Jag vill ju sprattla med mina ben som vanligt.
Mamma säger att i värsta fall som kommer de att ge mig lugnanade medel, om jag nu inte passar på att ta mig en "tupplur".

Hej hopp så länge!
Kram så länge//: Joel!

Vad hände igår?

Vaknade och fick medicin & sedan gröt. Min kompis Vilmer ringde och "tjötade" lite, sedan pratade mamma med hans mamma. Om jag mår bra på fredag skall jag få träffa Vilmer. *Jippi*.
Idag har mamma varit trött, det har inte hänt så himla mycket på hemma fronten. Tror att hon var lite rastlös, hon bestämde sig iallafall för att hämta morbror Stefan.
Jag hamnade i min kärra & sedan rullade det för fullt, Stefan körde fast jag tror att han frös om händerna. Mamma tog över efter ett tag.
Vi gick från Lunbystrand bort till Eriksberg, det blåste kallt så mamma satte på vindskyddet på min kärra.
Vet ni vad jag gjorde efter ett tag, jo jag somande så gott!
Nu var promenaden slut och morzan släppte av morbror Stefan på Backaplan! Vi skulle hämta upp min älskade pappa!
Faster Emma hade varit på sjukhus besök och fått något i ögat som gjorde så att hon inte fick köra bil. Mamma och pappa fick rycka ut och hjälpa till. Vi körde hem Faster & Farmor. Det bjöds på mat och alla mumsade så gott!
Vi åkte hem & jag fick den där jäkla medicinen, jag blir så arg när jag får den, först så håller de fast mig, sedan kör de in en spruta i munnen på mig och sedan smakar det något jätte äckligt, bläää. Men jag måste äta den för att bli frisk.
Annars mår jag bra, ingen feber och inte har jag ont någonstands, mamma säger att jag ser frisk ut men att det måste vara tänder på G.

Japp detta var min måndag!

Hemma Igen & Idag Fyller Min Farmor År!

Idag vaknade jag innan mamma, låg och små pratade lite för mig själv innan morzan vaknade. Hade ett djup samtal med takfläckten, fast jag tycker att den är lite otäck!
Mamma gick upp och bytte blöja på mig sen gick hon och la sig igen, jag lekte med mormor & morfar så länge.
Mamma såg mycket piggare ut när hon sedan kom upp, fast hon hade inte sovit något för hon hade hört mig när jag "cyklade" med mina ben så de slog hårt i golvet. Jag tycker det är sååå roligt att sprattla med dem, de säger att jag har snabba starka ben.
Gröt fick jag idag på morgonen och senare kokade mormor potatis & morötter till mig, päron & hallon puren var mycket godare.
Sen kom mormor 2 på besök och mamma tyckte att jag skulle bada. Mormor & morfar har en jätte stor vit badbalja, mamma säger att det heter badkar. Det är så himla kul att bada i det, jag får ligga helt själv utan att någon håller i mig, där sprattlar jag med min snabba ben så det stänker vatten ända upp på de vita porslins väggarna.
Tack snälla mormor & morfar för att jag och mamma få sova hos er! Tycker att mamma ser mycket piggare ut.

Jag blev trött efter badet och somnade. Pappa kom senare och hämtade upp mig och mamma, han hade varit och spelat innebandy, de hade spelat mot ett lag som inte hörde något, Pappas lag hade vunnit och pappa hade gjort ett mål. Hejja pappa du är bäst, det är du som susen gör, hejja hejja hejja.

Vi åkte hem och bytte om, vi skulle ju till Farmor & Faster för att fira Farmor som fyller år idag!
Grattis Farmor på Födelsedagen! *Hipp Hipp Hurra*
När vi kom fram så hade farmors bror Ulf hunnit att åka, han skulle träna! Men resten av folket var där.
Roliga Ralf, Fasters farmor Thyra, Farmors kompisar Pia & Bert, Farmors syster Gull-Britt, Gamle mormor Harriet & gamle morfar Bengt. Farmor blev glad när jag kom och det blev faster Emma  oxå. Mina föräldrar hade glömt att ta med sig min bitring och det kliade sååå i min mun, de säger att det är tänder på G, vad det nu är för något??Mamma & Pappa hade inte en ända leksak med sig, tycker att de är ganska glömska!
Jag somnade till slut i farmor famn, jag var ju jätte trött!
Jag vaknade av att  pappa & farmor satte på mig kläderna igen, nu skulle vi visst åka hem. Jag fick syn på ett nytt ansikte, Han hette likadant som min morfar nämligen, Billy. Det var Faster Emmas nya kompis! Han verkade snäll!
Jag blev nedtryckt  i "räklådan" och det tog inte så lång tid innan jag somnade igen.
Helt plötsligt skulle kläderna av igen, får jag aldrig sova i lugn och ro?? Och vet ni? Nu kom den där äckliga "sprutan" igen, den som mamma & pappa trycker in i munnen på mig. Det är inget gott som jag får i den, men den skall visst göra så att jag slipper att få sån hög feber igen.
Mamma satte på mig pjamasen och jag fick det bästa som jag vet! Brötmjölk *mums*.
Nu vill jag sova, Hej & Godnatt på er alla där ute! Vi höres snart igen!
*vink* *vink// Joel


Äntligen hos mormor & morfar!

Pappa & mamma fick mat & fika hos mormor & morfar!
Sen ringde mormor 2 och berättade att hon hade besök, det var Kent, Annika & mina två kusiner Nathalie & Felicia. De kom upp till morfar & mormor. Sen helt plötsligt som gubben i lådan dök min morbror Stefan & Jasminna upp. Det var kul att träffa alla eftersom det var ett tag sedan jag träffade dem! De tyckte det var kul att se mig och självklart tyckte de att det var sååå skönt att jag mådde bättre!
Pappa hade med sig sitt com hem kort till digital boxen så att han & morfar kunde kika på Frölunda, de vann *jippi*
Nu har pappa åkt hem och jag myser hos morfar!
Det blir en lugn kväll hos mormor & morfar & mormor 2.
Mamma skall kika på den där musik saken som  kommer på tv. Pappa skall på pub kväll med innebandyn, hoppas att han är rädd om sig och att han inte mår alls för dåligt i morgon!

Jag har fått lite feber igen, 38,1 C, gissa vad jag fick "där bak" av mamma?? Jo en alvedon

I morgon blir det kalas, min farmor fyller år. Skall bli kul att träffa alla där!

Ha nu en bra kväll alla ni som läser min blogg, nu skall jag mysa vidare!

Kram så länge!

Jag är nöjd!

Jag är nöjd!

Glad & Mätt!
Jag börjar att bli frisk!

Ge mig mera...

Ge mig mera...

Skynda dig pappa, jag vill ha mera gröt!

Mums vad det är gott med Gröt!

I kväll fick jag Gröt av min pappa, det är så himla gott med gröt! Kvällen har varit lugn och skön, en riktig mys fredag som avslutades med Let's Dance.
Jag mår bättre & bättre!
I morgon skall jag & mamma sova över hos mormor & morfar! Det skall bli kul!
God natt//Joel

Trött efter badet!!

Trött efter badet!! 

Sixten är oxå trött!!

Jag mår bättre! :)

Mitt sjukhusbesök var ganska trevligt, träffade min "rums kamrat" igen, han som skrek hela natten när jag övernattade på sjukhhuset.
Mitt urin såg klart och jätte fint ut, det visade inga bakterier. Snabbsänkan hade börjat att krypa neråt igen vilket bevisar att infektionen oxå e på väg ner. Fast det var inget roligt när de stack mig i min vänstra STOR tån, mamma hade tagit av mig sockarna så blodet ville inte lämna min stortå. De fick sticka mig IGEN, fast i mitt ena långfinger. De höll fast det så hårt och jag gillar inte när någon mod håller vare sig det är hela mig eller om det är mitt finger. Det gick bra iallafall och de fick den mängd blod som de skulle ha! Ett fint plåster på fingret fick jag!
Jag skall tillbaka till sjukhuset på onsdag för ytterligare kontroller. Rutin kontroller säger de!

När jag kom hem så fick jag bada, jag visade farmor vad jag kan sparka med fötterna i vattnet. Sen var hon snäll och hjälpte mamma med att torka mig torr, ta bort smuts i min navel, behandla min svamp i munnen (skäms), smörja in min kropp.
Tack snälla farmor
Nu skall jag vila mig lite, vi hörs snart igen!
Hej hopp Leverpastej!

Så kul är det INTE på sjukhuset!

Så kul är det INTE på sjukhuset!

I dag väntar ett nytt Sjukhus besök!

På sjukhuset skall de ta ett nytt blod prov (ett stick i min lilla tå) på mig. Det är bara för att se så att infektionen är på väg tillbaka och för att se om pencilinen verkar som den skall!
Det skall även lämnas ett urinprov. Får se om mamma lyckas med det hemma eller om jag får lämna ett där!
Natten har varit ok, blev väckt runt 02.20 för att få en alvedon "där bak", jag hade då 37,7 C.
Nu i morse fick jag en ipren, men mamma fick kämpa på bra, jag lyckades bajsa ut de två första försöken, det tredje tryckte jag oxå ut.
Sen lurade mamma mig, hon lade mig i sängen och jag trodde att vi skulle mysa, självklart slappnade jag av och vips så hade jag tablettern "där bak". Nu gick det inte att trycka ut den...kanske lika bra det för lite skönt är det efter ett tag när den verkar.
Min snälla Farmor skall följa med oss till sjukhuset idag när pappa jobbar!
Hej hopp så länge!

Här sov jag & mamma!

Här sov jag & mamma!

Så här såg det ut! Inte så jätte trevligt, men alla var så snälla!

Det Fräcka Vrålåket på sjukhuset

Det Fräcka Vrålåket på sjukhuset

Den här Fräcka SKÖNA vagnen fick jag låna! Den gungade och svajade så skönt! Här blev det ett par timmar sömn i!

Härlig säng!

Härlig säng!

I den här sköna sängen försökte jag att sova.
Det gick inte så bra för den andra killen som jag delade rum med hade så ont i sina öron. Han skrek till klockan 03.30! Jag och mamma delade säng istället!

Mysdagen åt skogen!

Det blev ingen mysdag för mig, jag fick feberfrossa och hög feber igen!
Mamma & Pappa åkte till Sjukhuset med mig, det togs en massa prover och sjukhus personalen trodde att jag kunde ha fått urinvägsinfektion . De skickade hem mig igen!
Senare på kvällen när Farmor & Faster & Ralf kom på besök så blev jag dålig igen, den här gången visade termometern 39.9 C 40 minuter efter det att mamma hade gett mig alvedon "där bak".
Mamma & Pappa åkte återigen upp till sjukhuset.
Jag & Mamma fick vara kvar över natten och nu imorse konstaterade de att jag hade fått en urinvägsinfektion.
Mor & far får nu tvinga i mig  antibioticka morgon och kväll!
Åter kommer med mer info när jag orkar, just nu är det sååå skönt att vara hemma och få sova i sin egna säng eller ännu bättre, mellan mamma & pappa!
Hej hopp
Joel

Det får bli en mys dag hemma idag

Det får bli en mys dag hemma idag

Besöket hos min kompis Vilmer blev inställt idag!

Jag skulle ju ha fått träffat mina kompisar Vilmer, William & Cecilia idag men "nepp"
Vid 7-tiden i morse lyfter mamma över mig till deras stora säng, där får jag min favorit rätt "bröstmjölk"!
Pappa rullar runt och säger Godmorgon min älskade son!
Pappa märker då att jag är varm, mamma går upp och tar febern på mig, den visar hela 39 C, hon försöker då att ge mig lite flytande Alvedon men det går inget vidare och jag somnar om. Halv nio tar mamma tempen på mig igen och nu har den gått upp till 39,6 C.
Jag har inte så mycket att säga till om, nu får jag Alvedon "där bak".
Mums nu får jag ännu mera brötmjölk och jag somnar om igen , när jag senare öppnar ögonen så har det blivit ljust ute och jag känner mig mycket piggare! 38.4 C visare tempen nu.
Äntligen släpper min förstoppning, det är bättre än själva jul-afton! Kan det  ha varit den som spökat?


6-månaders besiktningen!

Mormor knackade på dörren redan vid 10.00, själv låg jag i sängen å snackade med mina polare (clownerna över sängen). Jag hade ett djup samtal med dem om min kommande 6-månaders kontroll på Bvc.
Skulle mamma & pappa åter igen få bakläxa för min skalle och min hud?
Jag blev nerpackad i min vagn, mamma hade bestämt sig för att ta en promenad och nu började det att rulla så skönt, självklart somnade jag.
Nu vaknade jag upp av att mamma tog av mig kläderna, jag som sov så skönt!
Jag blev inburen i det vanliga rummet, den här gången var det inte bara min vanliga barnmorska där utan det satt även en tant vid datan, vem var hon?
Naken som jag blev så dumpade mamma mig på vågen, den visade 7920g, inte dåligt tyckte barnmorskan med tanke på blåsorna i munnen och magsjukan två och en halv vecka sedan!
En centimeter hade jag växt och nu är jag hela 68cm lång, skallen hade växt knappt en cm.
Kontrollen gick jätte bra tills den "andra" tanten (läkaren) skulle kika på mina höftleder. Varje gång "tanten" tog tag om mina ben så sträckte & spännde jag dem så hårt jag kunde. De lurade mig och lade mig på mage för att kika på lite andra saker, och självklart passade jag på att kissa. Nu hade jag hela magen full med kiss, jippi, mamma badade mig lite snabbt i handfatet!
Jag blev åter igen ner lagd på "undersökningsbordet" den här gången orkade jag inte kämpa så hårt och tänkte "hon får väl testa".
Tanten blev jätte glad att hon äntligen lyckades böja på mina ben för nu kunde hon undersöka mina höftleder ordentligt! "Gud va stark han är sade hon till mamma & mormor.
Huvud formen var bra och mamma fick beröm för ett bra jobb! Även huden var jätte fin, len och inte alls torr!

Skönt, jag gick igenom besiktningen!

Jag blev åter igen nedstoppad i vagnen för att rulla vidare till Backaplan. Mamma & Mormor var hungriga och sugna på att kika i de olika affärerna!

Det tog inte många minutrar innan jag somande igen.

Efter ett tag vaknade jag upp och äntligen var vi på väg hem igen. Pappa kom hem i samma veva & starx därpå knackade mormor 2 på dörren!

Jag & Sixten

Jag & Sixten

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0