Jag överlevde Ullareds resan!!

Jag höll mig vaken hela vägen ner, och Japp det gick faktiskt jätte bra i Ullared! Och vet ni en sak?? Min pappa dök upp när vi satt och fikade, jag blev såå himla glad, vad gjorde pappa här?? Han hade slutat tidigare och kikade förbi en sväng, han vill oxå handla lite "skräp". Jag gick med farmor & mamma, ett tag fick jag hänga i bärselen, det var kul. Mamma trodde att jag skulle få marddrömmar den kommande natten (för alla de nya upplevelserna) men det klarade jag min utan. Jag fick lite kläder, en rese säng, ett par mjuka adidas skor, och lite smått och gott! Sova hade jag inte tid med, det kanske blev högst en timme jag sov.
Jo, vi träffade en av mammas och pappas kompisar i Ullared, Linda och hennes sambo (Melvin var hemma). De verkade hur goa som helst, dem vill jag träffa mera + att jag längtar tills att få träffa Melvin!! Han kikade ut 3 månader tidigare än mig!
Vi handlade klart och nu var det dax för lite mat, jag käkade ytterst pytte lite, mamma hade med sig ersättning, jag tycker inte om det längre, jag har blivit sååå kräsen, det är bara gröt & fruktpureer som gäller. Vi började våran resa hemåt och även nu höll jag mig vaken.
Väl hemma blev det ÄNTLIGEN GRÖT, mums vad gott det är. Efter det så blev det mys med mamma & pappa i den STORA sängen. Vi skulle kika på Let's Dance, jag somnade innan det började.
ZZZzznark:
Joel

Min Kompis Vilmer!

Min Kompis Vilmer!

Min Coola kompis Vilmer!

En annan sak oxå....

I morgon kommer min älskade pappa hem! Jag har saknat honom sååå, mamma oxå tror jag! Fast de här två dagarna har gått bra & snabbt ändå!
Kram & Godnatt!
Joel

En härlig & solig dag med min kompis Vilmer!

Vi åkte aldrig till mina kompisar William & Cecilia idag. Deras mamma skickade ett sms på morgonen där hon berättade att William var lite hängig och ögonen var röda. Morzan vill inte att jag skall bli sjuk igen så hon bestämde att vi skulle stanna hemma istället. Jag och mamma tog det lugnt på morgonen, först tutte, sedan gröt, bus på det och sedan blev jag trött igen.
Efter ett tag så ringde roliga Emma, hon och Vilmer skulle kika förbi en sväng! *Jippi* vad kul!
Jag hade precis vaknat när de klev innanför dörren, vi skulle ut i det fina härliga vädret. Mamma ville att jag skulle äta innan, hon drog fram den där äckliga maten, idag serverades det mosad potatis med brötmjölk och lite rapsolja i. Det smakade skit, nu har mamma kört med det 3 dagar i sträck, fattar hon inte att jag inte tycker om det?? Jag blev i tvingad välling oxå men jag åt inte det heller. Äntligen tog mamma fram fruktpureena, de smakar smaskens, Vilmer fick smaka lite han oxå, han åt för fullt.
Nu blev det dax för utgång, vi mellanlandade i en jätte rolig barnaffär, Roliga Emma skulle köpa en födelsedags present till Hanne. Det blev två jätte roliga saker!
Vi traskade vidare till Babyhörnan, jag somnade innan vi kom dit, mamma hade visst hämtat min sommar sufflet och min solparasol. Det blev ytterligare två affärer till innan vi traskade hemåt. Jag höll mig vaken på hemvägen, det finns så mycket att kika på.
Väl hemma så hamnade jag & Vilmer på golvet och där vi fick leka lite, jag kände lite på hans ansikte, men mamma tyckte att jag var för hårdhänt så efter ett "nyp"  *sorry Vilmer* så flyttade hon en bit på mig! Jag tycker ju så himla mycket om Vimer att jag inte vet vad jag skall ta mig till : ) 
Roliga Emma & Vilmer åkte hem, mamma lagade mat och mormor1 & mormor2 kom förbi, jag fick mig gröt, mums, mums.
Jag busade lite innan jag hamnade i sängen, jag måste sova och vila mig. I morgon väntar nämligen ULLARED.
Sov så gott alla ni där ute så hörs vi i morgon om jag orkar blogga något efter Ullareds resan.

Hej hopp Leverpastej!!
Joel

Jag, Joel Bjerlemo!

Jag, Joel Bjerlemo!

Hej Hej alla där ute!

Glöm inte att ta på er mössan när ni går ut!

Det är kallt!


Provar Mammas mössa!

Provar Mammas mössa!

Jag kan ha morzans mössa!!

Morgon bus...

Morgon bus...

Attans oxå! Har morzan bildbevis oxå!

Bus Bus Bus...

Sov länge idag, och det är nog mamma glad över. Vi gick upp vid 08.00, pappa ringde och sa att han var framme och att resan hade gått bra! Han skall vara borta tills på fredag så jag och mamma får vara hemma själva! Det har blivit mycket bus nu på morgonen, först låg jag och busade i den stora sängen, sedan blev det en sväng på golvet, efter det blev jag jätte hungrig och då serverades det gröt &päron puree. Sen sprang jag runt i min gåstol, det går jätte bra nu. Jag busade med mamma och sprang ut i köket, när hon kom efter så hade jag redan hunnit få tag i en plastpåse som hängde på kylskåpet, aj aj sa mamma och tog bort den fort! Nu får vi verkligen ta och barnsäkra sade mamma. Jag blev dragen ut till "matsalsrummet".
Nu under dagen så skall mormor1, mormor2 och gamle mormor samt gamle morfar komma. Det är sista dagen som jag får träffa dem, de åker hem till Ställdalen imorgon.

Imorgon skall jag träffa mina kompisar Vilmer, William & Cecilia, det skall bli roligt!

Hej svejs så länge!

Ha en solig & underbar dag, alla där ute!
Kram
Joel


Jag & Farmor på väg ut!

Jag & Farmor på väg ut!

Jag & Farmor på väg ut för att åka i farmors bil!

Lite smått och gott under tisdagen!

Nu har jag fått alla min kläder tvättade och in vikna. Mamma har även lagt bort nästan alla min 62 & 68 kläder. Jag börjar att bli en stor kille! :)
Senare under dagen så kom farmor och hälsa på, vi åkte med henne och hjälpte henne med en sak! Jag fick åka farmors bil, liten och rolig är den!
När vi kom hem så ringde pappa, han hade fått en tid för att byta däck, jag har varit lite orolig när han har kört med sommardäck. Farmor var snäll och passade mig medans mamma åkte och bytte bil med pappa!
Vi åkte upp till mormor och morfar när pappa hade kommit hem, där blev det bus som vanligt.
Jag visade dem att jag kan prutta med munnen och sedan "tjötade" jag en sväng med dem! De blev jätte imponerade av vad jag hade och säga!
Vi åkte hem men stannade till en sväng på Backaplan för pappa skulle handla lite mat! Jag höll på att svettas ihjäl i min "räklåda", mamma sade att jag hade svettpärlor på näsan. Eftersom vi hade stannat kvar i bilen så befriade mamma mig ifrån räklådan och hon tog av mig lite kläder. Hur skönt som helst, nu satt jag och mös i mammas knä! Det var mycket att kika på. Nu kom pappa och det bar iväg hemmåt!

Snöiga Godnatt Kramar
Joel


Morgon Gympa Med Mamma!

Morgon Gympa Med Mamma!

Fullt upp...

Fullt upp...

Jag & Bästisen Vilmer!

Trött Påsk

Trött Påsk

Att Fira Påsk Tar På Krafterna!!

Kul Med Påsk Ägget!

Kul Med Påsk Ägget!

Tänk vad ett tomt påsk ägg kan vara kul??

Inte kan man bli rädd för den här sötisen??

Inte kan man bli rädd för den här sötisen??

Världens sötaste Påsk-kärring!

Jag & Påsk Kärringen!

Jag & Påsk Kärringen!

"Det är ju Bara jag!"
-säger Nathalie.

Dagen Efter Påsk-Dagen!

Idag vaknade jag ganska sent, runt 07.30. Mamma var överlycklig, jag hade bara sagt till om nappen 1gång! Mamma gick upp med mig, det var pappas tur att få sov morgon. Vi gick upp på övervåningen, jag hamnade på filten med mina leksaker och mamma satte sig på den där konstiga saken som snurrar runt med mammas ben. Motions cykel heter det visst, den som jag oxå har testat.
När mamma var klar så tyckte hon att det var "gröt time", jag mumsade i mig 1½ portion + lite mosad frukt!
Nu hade pappa vaknat till liv och de bestämde sig för en långsam och lugn start på dagen, det blev en film, jag orkade inte med att se den så jag tog mig en liten middags tupplur. Det bestämdes att vi skulle kika lite i affärer, farmor skulle med.
Vi åkte och hämtade upp henne och jag var vaken hela färden, självklart tröttnade jag på affärerna och stämplade ut när vi var mitt i dem! Bläää för affärer!
Alltid är de hungiga oxå, det blev Thaimat. Medans pappa & farmor var inne och beställde så beställde jag en slurk tutte, *Mums* Mamma säger att jag får passa på för snart skall hon trolla bort mjölken, dumma mamma! Kan man inte alltid få tutte??
Sedan bar det av till Roliga Ralf, där hamnade jag först på golvet medans de åt sedan busade jag i Farmor famn, Ralf höll mig oxå en sväng, jag passade då på att visa honom hur bilarna låter. Jag pruttade för fullt med munnen!!
Nu började jag att bli trött, jag packades ner i min "räklåda" och vi var på väg hemmåt!
Pappa gav min gröt och sedan kom "John Blund" ganska snabbt på besök!

Zzznark
Joel

Påsk Dagen!

Påskdagen styrde vi i mot Hytterkullen, vi skulle hälsa på farfar & Monica. Farfar kom och mötte oss redan vid bilen, han tyckte oxå att den var fin! Vi gick till farfars & Monicas bostad men stod kvar ute en sväng i det härliga solskenet. Deras granne gick förbi och hon hade med sig två små söta hundar, de var jätte roliga, de var jätte kvicka, mycket snabbare än Barbro & Lasse. Jag hade fullt upp med att kika på dem. Efter ett tag tyckte mamma & pappa att det var dax för mat för min del, och vi gick in! Farfar & Monica hade skaffat en stol till mig, kanon bra för nu hänger jag med bättre på disskutionerna runt matbordet. Maten gick det sådär med, den mosade frukten smakar mycket bättre, så den slank in lätt och snabbt! Efter det blev det bus med farfar & "kiss noses" med Monica.

Mamma, pappa & jag kunde inte stanna så länge, vi skulle ju få besök av min Bästis Vilmer och hans föräldrar!
De kom, medans papporna åkte iväg för att fixa käk, så var mammorna hemma och gav oss killar gröt. Mums mums, fast Vilmers gröt spottade jag ut när jag fick mig ett smakprov. Han var faktiskt duktig på att äta, hejja Vilmer!
Det blev en del bus på golvet oxå, efter gröten så var det mera liv i mig, man kan ju inte busa så mycket när man är hungrig. Sen var det dax för mig att sova.
Jag kan sammanfatta dagen med ett Glatt lende!
: ) Joel

Ps Jag kan "prutta" med munnen nu och det är extra roligt att göra det med mat i munnen! Ha ha ha


Glad Påsk På Er Alla Där Ute!!

Idag har jag prov åkt pappas nya bil, den var snabb och fräck! Mamma och pappa släpade med mig till Varhuset Coop! De var tvugna att handla sa de!
Väl hemma lagades det mat, fast jag fick inte smaka på mammas och pappas mat! Jag fick något annat, det smakade skit, de fick även för sig att ge mig något som de kallade välling, först trodde jag att det var sån där god ersättning så jag klunkade i mig för fulla muggar, men fy vad äckligt det var. Jag spottade ut det, blää.
Jag fick tutte tillslut, vilken tur jag har, haha!
Senare när klockan närmade sig 18.00 så kom Kent med familj, Idag var Nathalie sig lik, inget otäckt på huvudet, skönt. Felicia sov men hon vaknade ganska snabbt, jag och hon låg och busade lite på golvet, de fick passa mig lite för jag rullar på för fullt, ibland var det ganska nära att jag rullade över Felicia, med de stoppade mig som tur var! Nu var det full rulle här hemma igen och allt var som det skulle. Frölunda skulle spela idag igen, skulle de vinna eller inte??
Nepp det gjorde de inte!
Jä...la Frölunda!
Joel

Låååångfredag!

Idag skulle vi hälsa på Farmor & Faster. Vi kom dit, det bjöds på mat och självklart blev även jag hungrig. Mamma hade Lasange med sig till mig, farmor gav mig den, det smakade sådär, inte jätte illa och inte kika gott som gröten. Jag öppnade munnen ett par gånger, sedan stängde jag igen den, haha. Nu kom skeden igen och jag stack ut min lilla tunga för att se vad det bjöds på nu. Mums, det var gott! Vi busade lite men jag blev trött och somnade i farmors famn. Vaknade sedan upp mitt på köksbordet, faster stod ock kikade på mig. Jag fick ett JÄTTE påsk ägg av Farmor & Faster, *Tack så mycket*!
Nu åkte ytterkläderna på igen och nu bar det av till söta Jasmiina & morbror Stefan! Där bjöds det på fika! Mums!
Vi åkte hem och det blev en lugn och stilla kväll!
Kram
Joel


Onsdag & Skärtorsdag!

Pappa åkte iväg på jobb onsdags, jag och mamma gick till bvc. Mamma ville veta hur mycket jag väger nu och hur lång jag är!
8525g visade vågen och måttbandet  visade hela 71 cm, och mamma undrar varför inte mina 68 kläder passar längre, hahaha.
Efteråt åkte vi vidare upp till mormor, hon var inte hemma så vi gick ner till mormor2 istället. Hon, mormor1 och gamle mormor var och handlade, det var bara gamle morfar Börje som hade stannat hemma. Nu kom tanterna men mormor hade gått hem! Det bjöds på mat och även jag fick mig lite. Jag blev trött och innan jag skulle somna så satte mamma på mig kläderna och vi gick upp till mormor.
Morfar kom hem och det blev bus, jag fick sparka på Kurts kartong, det är såå himla kul.
Vi sov över.
Sen var det skärtorsdag, vi sov till klockan 06.30, mormor kom in till oss vid klockan 08.00, jag råkade slå till henne allt vad jag kunde på näsan, hon fick ont, sorry mormor! Efter det fick jag gröt. Jag fick hålla i ett äpple, en banan och en apelsin, roliga saker, mamma säger att man kan äta dem, men att man måste ha tänder!
Sedan blev det bad time! Jag fick sitta i "hån" i grov köket, det var otroligt kul, nu kunde jag sitta upp och plaska med mina händer, mormor blev genom blöt, ha ha ha.
Jag blev trött efter badet och jag passade på att ta mig en tupplur. När jag sedan vaknade så hade gamle mormor & gamle morfar samt mormor2 kommit på besök.
Vi skulle åka till Bäckebo och Coop för att de var hungriga! Jag blev oxå hungrig när de andra åt, mamma hade glömt att ta med sig mat till mig, jag fick mig en slurk "tutte".
Nu åkte jag & mamma hem till våra katter, hela tjocka släckten skulle komma senare på kvällen. Frölunda skulle spela match.
Morbror 2 (Kent) med familj kom först! De hade med sig en häxa, jag blev så rädd men jag kunde inte låta bli att kika på henne, jag gallskrek men det var så himla konstigt för jag kände igen hennes röst och hon sa hela tiden:
- det är ju bara jag Joel, det är bara jag! Det visade sig att det var min kusin Nathalie som hade målat sig i ansiktet och hade något konstigt på huvudet. Hon skulle visst föreställa något som heter Påsk-kärring! Jag åt upp min gröt medans de andra i familjen kom. Nu var det fullt hus här hemma, det blev varmt och jag började att bli trött, söta Jasmiina & mormor1 + mormor2 försökte att få mig att sova. Det känns bäst när mamma nattar mig och det gjorde det även den här gången!
Frölunda hade visst vunnit, jag hörde ingenting!
Hejja Frölunda!!
Joel

Allum, Ikea, blomsterlandet & mitt 3:e 80-års kalas!

Idag har det varit fullt upp, redan klockan 10.00 satt jag hemma hos mormor & käkade gröt. Jag hade sovit hela natten, fast jag hade sagt till om nappen en gång. Vaknade klockan 06.00 och var jätte hungrig, jag fick mig lite tutte, mamma var inte så sugen på att gå upp då så jag somnade snällt om igen. Jag vaknade igen och nu visade klockan på 08.40, mamma var borta ifrån den stora sängen.
Hon kom och hälsa på mig och sen gick det fort, helt plötsligt satt jag i min "räklåda" och vi var på väg upp till mormor.
Jag fick gröt när vi kom fram, sen lekte vi lite på golvet. Mormor2 och gamle mormor & galme morfar kom och vi åkte vidare till Allum, inte jätte roligt att gå i affärer, det tycker inte gamle morfar heller. Han och jag väntade på utsidan av affärerna.
Nu fick de för sig att vi skulle åka till IKEA, där fick jag mat men som vanligt så vägrade jag att öppna munnen, men jag öppnade den när jag fick päronpuree.
Nu åkte mamma & jag hem, eller vi stannade till vid Blomsterlandet för mamma skulle köpa blommor till fasters farmor som fyller 80 år idag!  GRATTIS THYRA!! Det blev en massa rosor!
Väl hemma så stressade mamma på som bara den, till och med jag blev stressad.
Vi kom i tid till kalaset, vi kom till och med först (kors i taket).
Det tog inte så lång tid innan alla var på plats, ingen visste att pappa skulle dyka upp oxå, det blev en överraskning.
Det bjöds på god mat och självklart blev även jag hungrig när alla åt. Mamma hade tagit med gröt till mig, vilken tur!Faster höll mig först medans farmor matade mig, sedan höll farmors bror mig. Kvällen var jätte trevlig och jag busade med farmor & min andra gamle mormor i soffan. Sedan mös jag lite med min faster innan mamma tyckte det var dax för oss att åka hem.
På med alla kläder och *vips* så satt jag ner tryckt i min räklåda på väg hem!
Sen slocknade det!

ZZzznark
Joel

Mycket att kika på centralstationen!!

Idag har jag varit med mamma på centralstationen, vi hämtade upp mammas mormor & morfar!
Vi kom fram lite för tidigt så jag och mamma satt i vänthallen en sväng, en hög röst skrek något om tåg hit och tåg dit, jag kunde inte se den som pratade/skrek, mamma sa att rösten kom ifrån en hägtalare, vad det nu är för något?? En del människor stannade upp lite grann och log åt mig, varför vet jag inte?? Och när vi stod på utsidan och väntade så kom det fram en dam som pratade utländska med mamma och mig, hon trodde att jag grät, men ögonen rann för det var så kallt ute. Hon hade visst sagt att jag var sååå söt!
Nu kom det ett otäckt stort monster imot oss, stora ögon hade det och det lät konstigt, det var visst tåget, det som gamle mormor & mofar hade åkt i!
Jag kände igen deras röster iallafall, gamle mormor såg nästan likadan ut som mormor2.
Vi åkte upp till mormor2, hon hade gjort god mat till alla. Dit kom oxå pappa, Kent, Annika, Nathalie Felicia och morfar. Mormor jobbade!
Jag visade dem lite av de saker jag kan göra, sen brakade det till "där bak". Det blev väldigt olyckligt, mormor2 fick bada av mig i handfaten, oops hur det kan bli ibland! *Ler*
Jag var nu tom i kistan och tur vad så hade mamma med sig gröt till mig! Jag fick sitta i morfars knä medans gamle mormor gav mig gröt! Det gick inte lika snabbt som det brukar göra, och jag hade mycket att titta på!
Jag fick på mig pjamasen och sedan kläderna utanpå det, blev nertryckt i "räklådan" och sedan var det det hemfärd, pappa åkte i en bil och mamma och jag i den andra!
Imorgon skall pappa få sin nya bil, den är visst snabb! Den vill jag prov åka i!
Vet ni vad som händer mer?? Jo, jag skall på mitt 3:e 80-års kalas. Snacka om att det blir "röj"
Hej hopp
Joel


Så här ser den ut!

Så här ser den ut!

Den här är så rolig, den snurrar och låter!
Just nu är det Krockodil låten som är bäst!

Jag kan inte sluta titta på den!

Jag kan inte sluta titta på den!

Den är så kul, snurr, snurr.....

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Idag hade det kommit sånt där konstigt vitt och kallt på marken igen när jag vaknade, igår var det ju så skönt ute!
Jag har inte ätit tutte på hela natten, jag har bara sagt till om nappen. Klockan 06.10 kunde jag inte hålla mig längre och tur vad så fick jag mig lite tutte. *mums* Jag somnade om men vaknade redan igen klockan 07.20.
Pappa åkte till jobbet och mamma gick upp med mig.
Vi har nu på morgonen lyssnat på den "Silvriga Barnkammarboken". Den är kanon bra, men jag tycker mest om att kika på cd-spelaren, där man kan se när skivan snurrar runt. Hur coolt som helst. Lasse har sprungit ut och in genom balkong dörren, han verkar tycka det är kul med det där vita kalla, snö heter det visst!

Idag skall vi hämta upp mammas mormor & morfar, De har bara sett mig på foto, jag har inte sett dem, bara hört dem prata när jag låg i magen. De pratar lite roligt.

Nu skall jag äta gröt!

*Mums*~*Mums*

Joel

Strålande solskens söndag!

Vilken härlig dag! Den gula saken uppe i himlen lös så varmt och skönt på mig.
Pappa åkte och spelade innebandy och mamma tog med mig för att kika i affärer, vi åkte vidare upp till morfar, mormor jobbade!
Självklart blev det en massa bus när morfar är i farten. Fick ligga och "sparka" (cyklade med mina ben) på Kurts kartong och gissa om det lät, ju mer jag sparkade ju mera lät det, jag höll på så länge jag orkade. Nu kom mormor hem och jag fick nu ligga naken och busa, hur skönt som helst. Jag blev trött och tog mig en tupplur. Jag vaknade av att morbror Stefan stod och kikade på mig! Han & söta Jasmiina hade oxå kommit på besök, coola Ramsi var oxå med. Kurts kompis, fast de busar inte så bra ihop! De säger att de är som katt och hund, haha!
Nu fick jag visa även morbror & Jasmiina vad jag kunde sparka och väsnas på kartongen! De skrattade jätte mycket!
Hemgång och jag höll mig vaken hela vägen hem ifrån mormor & morfar.
Jag fick gröt och pratade en snabbis med farmor sedan var det sängdax.
God natt!
Joel

Mys Lördag med pappa!

Idag åkte mamma hemifrån redan vid 09.30 jag satt då och fick gröt av pappa. Senare under dagen åkte vi och hälsade på farfar, Monica & Nicole!
När mamma sedan kom hem vid 19.20 tiden så satt jag vid matbordet och fick min kvälls gröt! Fick mysa lite med mamma innan jag blev trött och nerlagd i min säng.
Hej hopp Leverpastej!
Joel

Hejja Charlotte, du var bäst!

Jag har växt i mina Puma kläder!

Jag har växt i mina Puma kläder!

Jag har växt!
Nu kan jag ha min ena Puma Dress!
Självklart vill Zixten oxå vara med på bild

Mina Nya Kläder!

Mina Nya Kläder!
Kläderna som jag fick av snälla Mona!
*Tack*

Mammas fina tulpaner

Mammas fina tulpaner

De fina tulpanerna som mamma fick av Söta Mona!

Seg Fredag & bil krångel!

Hela dagen har varit såå seg idag, när vi väl kom iväg och satte oss i bilen så startade den INTE. Vad skulle mamma göra nu?? Jag tröttnade och somnade. Mamma hade visst fått hjälp av morbror Stefan & söta Jasmiina. De hade startat bilen med start kablar, Stefan fixade det med sin aggresiva gas fot! Hejja Morbror!
Vaknade upp av att en främmande gubbe stod och kikade på mig! Vart var jag nu någonstands?? Mamma skulle framkalla foton och stod inne på on off. Det var kö till foto maskinen.
Mamma fick sina kort och nu bar det av upp till Angered! Vi hämtade upp mormor2 och sedan hämtade vi mormor1 från jobbet. Det beställdes kina mat och sedan fortsatte vi upp till mormor!
Morfar kom hem och han försökte lära mig att krypa, han lyfte upp mig i min snutte filt och föste mig sakta framåt på alla fyra. Det gick faktiskt ganska bra, jag fick upp mina knän under mig och flyttade sakta men säkert mina armar framåt. Blev lite arg för jag kom inte fram så fort som jag ville!
Jag blev så trött efter all träning så jag somnade, vaknade upp en sväng men då låg jaghemma  i min egna säng.

I morgon skall jag vara själv med min pappa hela dagen, mamma skall med farmor & faster på "scrapingbooking träff". Undra vad man gör då?

Trevlig Fredag där ute!
Joel


Torsdag & Besök!

Mamma & Jag fick besök av en trevlig tjej som heter Mona! Mamma & hon har jobbat ihop på volvo! Jag vaknade precis när hon stod och kikade på mig. Hon såg glad ut, och självklart blev jag oxå glad! Jag fick komma upp! *Tack*
Hon hade med sig ett paket till mig, ett långt blått roligt snöre fanns det på paketet, det var så roligt! Mamma fick hjälpa mig att öppna paketet. Vilka fina kläder jag hade fått! Mamma fick fina gula blommor, tulpaner heter de!
Senare kom pappa hem, det blev mycket bus och jag visade mamma + pappa mitt nya läte som jag har lärt mig. Jag kluckar med munnen, det låter väldigt svagt men det är roligt att göra. Jag har även börjat att trycka in mina gosedjur i munnen samtidigt som jag låter/skriker så högt jag kan! Även det är väldigt roligt, fast det som är roligaste är att titta på mamma & pappa medans jag gör det. De ser så roliga ut! Ha ha
På kvällen blev det hockey, Frölunda spelade igen, jag orkade inte titta så länge! Hamnade i min säng och det tog inte många sekunder innan jag somnade.
ZZzznark
Joel

1:a Vällingen!

1:a Vällingen!

1:a Vällingen smakar inte så gott.
Bläää

Jag igen!

Jag igen!

Lite roligt är det ändå på golvet!

"Golv time"



Här ligger jag, allvarlig och uttråkad!

Mat dax

Mat dax

Biff Stroganof smakar sådär, men jag är glad ändå!

Min nya min

Min nya min

Här suger jag in min underläpp i munnen!
Min nya min! Ha ha

Hallå eller...

Hallå eller...

Pappas ögon men min napp!
:)

Nya Kläder!!

Nya Kläder

Nya Kläder som jag har fått ifrån pappas morbror

Regn Regn & Åter Regn

Idag Onsdag har det inte hänt så mycket, lite lek och bus med mamma, lite bus med Lasses svans oxå. Sprungit jätte snabbt i min gå stol, lekt med min boll, fått käkat Biff stroganof som smakar sådär.  Blivit filmad jätte mycket. Fått smakat på välling för första gången och det smakade oxå sådär. Farmor kom förbi en sväng och jag fick busa & öva mig på att sitta! Det går faktiskt ganska bra nu! Lite stela ben bara. Blev sedan jätte trött och somnade nästan på en gång!

I morgon kommer en jobbarkompis till mamma på besök, skall bli kul att träffa henne, har hört att hon är jätte snäll & söt. Sedan är det hockey på kvällen, Hejja Frölunda

Sm-Guld
Joel

Rolig Tisdag!

Jag & Mamma mötte upp Vilmer & roliga Emma utanför nordstan. Vi fick sedan "hoppa" på en spårvagn som rullade oss till en hållplats som heter "Handelshögskolan". Regnet bara forsade ner, och nu lite längre ner i backen kom min nya kompis Hanne med mamman Anna-Lena. Vi kom in i det roliga fiket, mamma berättade att jag till en början låg och sov i vagnen, när jag sedan vaknade upp så hade Meeri & Cecilia oxå kommit.
Efter ett tag när alla morzor hade fikat klart så samlades alla runt den röda mattan, där var det full rulle, andra barn som var högt och lågt, jag höll mig lugn och det tyckte nog mamma var skönt, Roliga Emma lekte självklart med mig, hon visade mig en massa roliga leksaker, ett tag låg jag och kikade på Hanne, hon är jätte söt, Vilmer var oxå nere på mattan en sväng, lilla Cecilia hade det skönt hos mamma Meeri.
Tiden gick snabbt och vi var tvugna att bege oss hemmåt, mamma & Emma var tvugna att kika in i ett par affärer innan hemgången, det är ju sååå tråkigt att gå i affärer, jag protesterade och till slut fick jag komma upp, mamma gick och kånkade ett bra tag med mig, sedan åkte jag tillbaka i vagnen. Nu äntligen kom vi ut ifrån affären, skönt att komma ut i luften.
När vi sedan klev på bussen så orkade jag inte vara vaken längre, jag tog mig en tupplur.
Vaknade av att det var varmt, mamma hade lagt ner mig i min säng och inte tagit av mig alla ytterkläder, nu åkte de av snabbt, pappa hade kommit hem. Mamma passade nu på att åka och handla lite, fast när hon hade kommit hem så hade hon glömt av att handla mat till katterna. Pappa skulle åka och lämna in videofilmer, han var snäll och köpte med sig mat hem till katterna.
Sedan var det dax för hockey, Frölunda - Färjestad. Morfar & Mormor1 & Mormor2 kom på besök, jag mös lite med dem innan jag skulle lägga mig!

Ps jag har lärt mig en ny grimas, jag suger in underläppen i munnen. Mamma tycker att jag ser såå rolig ut!!
Ha ha Kul att hon är så lätt road!

Terve då på er alla där ute!
Puss & Kram Joel

Bus Hemma + Hos farmor & Faster!

Vi höll inte på att komma iväg till farmor & faster idag, jag busade så med mamma! Jag ville inte ligga stilla på skötbordet, jag ville vända på mig och kika på det som var i.
Mamma fick lägga mig på sängen tillslut och där slutade jag att busa med mamma!
Jag blev ner tryckt i min "räklåda" (bilbarns stolen) och nu startade mamma bilen, jag blev trött och somnade!
Självklart vaknade jag när ytterkläderna skulle av, vi var framme hos farmor!
Farmor köpte en stol till mig idag, och sedan satte de mig vid bordet. De trodde att de kunde luras med mig. Det lades en duk på bordet och långt långt borta lade de mina leksaker.
De trodde inte att jag skulle nå dem, ki där fick ni!
Jag började dra duken intill mig och vad hände då? Jo, leksakerna började komma imot mig, jag drog och drog, Tillslut så hade jag mina leksaker inom räckhåll, ha ha Den lätta går jag inte på! Mamma tyckte att det var såå roligt och tur vad så hade hon med sig videokameran, så nu finns det bildbevis oxå!
Det blev en hel del bus på golvet med, Faster är så rolig och det var såå kul att träffa henne idag.
Jag var tvungen att busa lite med farmor oxå när kläderna skulle på, det är jätte kul att rulla över till mage och krångla till det lite för de som skall ta av/på mig kläder.

Imorgon blir det nya äventyr, Roliga Emma & Min kompis Vilmer skall ta med oss på något Cafe där det finns en massa andra ungar, Meeri & Cecilia skall oxå med! Kul Kul!
Vi höres i morgon!
Godnatt
Joel

En ny härlig vecka!

Jag vaknade av att pappas ställde fram sin väckarklocka, den pep hela tiden! Tror inte att mamma blev så glad, jag fick iallafall komma till den stora sängen och vet ni vad jag fick där??
Jo, tutte! *mums*
Jag och mamma somnade om och när vi sedan vakande så såg mamma mycket trevligare ut. Det hade brakat "där bak" på mig men jag ville inte väcka mamma tidigare. Hon såg vad som hade hänt och sa:
- stackarn har du fått legat med det där, varför säger du inget??
Hon gick upp och bytte på mig på en gång, det var skönt att få slippa det "där"
Nu på morgonen har jag busat lite med mamma. Jag sitter i min gåstol och ena stunden  backar jag in under spiral trappan, (mamma är rädd att jag skall slå mig i skallen) och andra stunden backar jag upp på mattan i hallen (så att jag kör fast).
Mamma får dra fram mig hela tiden.
Just nu sitter jag i min gåstol med min mjukisbok i munnen samtidigt som jag pratar och skrattar åt Barbro! Jag är helt vild...Jiihaa vad jag tycker om bus!
Nu måste vi göra oss i ordning, vi skall hälsa på min Farmor & Faster!
Bus Bus på er där ute!
Kram Joel

En Seg Söndag!

Gud vilken seg söndag, mamma & pappa var så trötta, vi var hemma och inne hela dagen, mamma och pappa lekte med mig nästan hela tiden, vi låg på golvet. Mitt på dagen tog vi oss en tupplur alla tre. Det var skönt!
Lasse & Babro verkade oxå slöa, kanske berodde det på vädret, regn hela dagen, bläää.
Fick ligga och brottas lite med min rävmamma och hennes unge (gossedjur) , fast jag tyckte att "lapparna" var bäst. De var långa och bra, Ikea har ju världens största lappar!
Vet ni något mera då? Jag har börjat att låta som ett monster. Vilka konstiga läten man kan göra med munnen, jätte kul!
Graaa...
Joel

Lördags passningen!

Farfar & Monica kom vid 14.00. Jag visade vad bra jag kan gå i min gåstol och även hur jag snurrar runt.
Mamma & pappa gjorde sig klara för att åka och titta på ishockey.
Jag busade och fick mat! Självklart så var jag så snäll som jag bara kunde. Jag tog mig en liten power nap för att sedan orka busa vidare med farfar.
Tiden gick jätte snabbt och mamma & pappa var hemma igen.
Passningen åkte hemåt och nu var det bara Jag mamma & pappa hemma. Vi hade en riktig mys kväll hemma bara vi tre. Det var skönt.
*vink* *vink*
Joel

Mamma & Pappa skall på hockey!

Min farfar & Monica kommer hem till mig idag, de skall passa mig. Mamma & pappa skall titta på ishockey.
Annars har det inte hänt så mycket under förmiddagen. Vi har myst i den stora sängen, gått lite i min gå stol, käkat gröt och busat med min pappa. Gjort döds skaket på min älskade Zixten, det är det nya nu. Skakar allt jag kommer åt! Ibland skakar jag sakerna så vilt att de slår till mig i skallen, då får jag ont och börjar att gråta. Som tur är så går det över ganska snabbt.
Nu skall jag vila mig lite innan de kommer.
Hej hopp!
Joel

Fredag & Full Rulle & En trött pappa!

Vakande mitt i natten & ville ha mera tutte, mamma är snäll så jag fick mig en slurk!
Klockan 07.10 vaknade jag för dagen, strax därpå gick mamma upp med mig, jag ville ha gröt och självklart fick jag det. Nu kom även mormor upp. Jag satt och studerade henne i minsta detalj, hon såg trött ut. Jag fick en massa pussar. Tror att hon blev lite full i skratt när jag tittade sååå på henne, jag ville ju se vad hon gjorde. Mackorna som mamma fick såg goda ut och mormor sa:
- tänk Joel när du får äta smörgås. 
Ja, tänk er det!
Efter ett tag brakade det till "där bak". Mamma bytte på mig och sedan hjälptes mamma och mormos åt med att göra mig i ordning för dagen.

Nu ringde det i mammas telefon! Pappas bror (och hans fru)  & pappas syster (+ mammas ena kusin) skulle komma på blixt besök hos mormor! Kul att få träffa Mammas Faster & Kusinen för första gången. De hade med sig paket till mig, det var såå kul att få prassla med pappret. Det ena paketet innehöll kläder och det andra innehöll tallrikar och en mugg. Jätte fint. Tack!
De åkte och nu ville mamma oxå åka hem. Min pappa skulle komma hem idag! *jippi*
Vi kom hem och strax efter kom även pappa! Äntligen hemma och nu nalkas det helg, skönt!
Pappa tog upp mig på en gång med var tvungen att lägga ner mig igen, jag blev sååå himla ledsen. Jag fick komma upp igen.
Även fast pappa var jätte trött så hade han föreslagit att mammas Faster & kusin skulle komma på besök. Även Stefan, Jasmiina, Ramsi & Morfar skulle komma.
Morfar kom först, han lekte en snabbis med katterna, han hade en laserpekare med sig, även jag tyckte att den var kul, jag stirrade på den röda pricken med öppen mun. Vilken konstig sak!
De andra kom oxå nu. Vi satt alla runt bordet och fikade. Jag blev så jätte trött att jag nickade till!
Det var dax för mig att besöka min säng!

ZZZZZznark
Joel

Torsdag + Övernattning hos mormor & morfar!

Idag tog jag & mamma det lugnt på morgonen, vi låg och mös i den stora sängen och gick upp sent! Vi skulle hämta upp mormor när hon slutade jobbet!
Vi åkte lite tidigare, letade upp mormor på hennes jobb och hälsade på de som jobbar där. De tyckte att jag hade blivit såå stor, en av tjejerna sa att jag inte hade något hår, men då sa mormor:
-det har han visst, men det är ljust!
Ha, där fick tjejen!
Vi gick till mat affären, mamma & mormor skulle handla. Jag somande i vagnen. När jag sedan vaknade så var den där hemska, konstiga, svarta, saken med vingar och fyra ögon i taket. Takfläkt säger mamma att den heter. Jag låg visst i mormors & morfars säng. Mormor 2 kom oxå till mormor och strax där på kom även morfar hem!
Mamma och morfar skulle på något som heter ishockey, morfars syster, morfars bror och två av mammas kusiner skulle oxå kika på det "där"
Det var jätte kul hos mormor, mormor 2 busade jätte mycket med mig, jag skrattade tills jag kiknade! Och jag somnade sent, klockan hann att bli 21.30. Sedan blev jag tutt sugen igen vid 23.30 då jag fick mig en slurk. *mums*.

*Slurk* *Slurk*
Joel

Onsdag & Besök & pappa Är hemma igen!

Vaknade tidigt även denna dag, tog mig en tupplur strax innan klockkan 10.30 så mamma hann att få ordning på saker och ting här hemma. När jag sedan vaknade så hade mina kompisar kommit, även mammorna Emma & Meeri var med! Vilmer var lite förkyld stackarn, men han hann ändå att provköra min "flotte". Cecilia var snäll som vanligt, hon käkade och sedan blev hon trött och somnade på mitt babygym. Meeri försökte ge mig "vanlig" mat men jag visade även henne hur hårt jag kan stänga igen munnen, tycker ju fortfarande bäst om gröt. Hon tränade lite med mig oxå, nu kan jag ligga på rygg och hålla mig i mina fötter. Roliga Emma vågade inte leka något med mig idag, hon var rädd att Vilmers baciller skulle attackera mig. Och sjuk igen vill jag ju inte bli!
Mammorna & mina kompisar åkte hem.

Sedan kom dagens höjdpunkt Min Älskade Pappa kom hem.
Både jag och mamma blev så glada, vi hade ju saknat honom sååå!
Resten av eftermiddagen och kvällen mös jag med pappa, jag fick gröt och sedan var det dax för mig att tänka på refrängen!

Hej och tack för mig idag!
Joel

Min Zixten är hemma igen! *Jippi*

Farmor kom förbi och vi tog oss en promenad bort till Wieselgrensplaten, vidare bar det av till Babyhörnan via Backaplan. Min kärra gick sönder idag, eller rättare sagt min krock båge, som tur var så bar mamma mig inte i den, utan den bara snall av när min sele skulle på. De har en verkstad på Babyhörnan, där jobbade det en snäll farbror, han lagade min kärra på plats. Kanon bra tyckte mamma!
Men vet ni vad som var det bästa då??
Min Zixten har kommit hem igen, han hade övernattat på Babyhörnan, han hade besökt sina andra kompisar där. Nu fick han följa med mig igen!
Mamma & farmor fortsatte promenaden in till Stora Staden, mitt på Hisingsbron så började det att komma ner små vita pärlor ifrån himlen, det hette visst hagel berättade mamma, det blev lite kallt när de landade på mig, nu började mamma & farmor att gå ännu snabbare.
Herre gud vad det finns mycket att titta på, hinner nästan inte med att se allt, mamma & farmor går så snabbt.
Väl framme gick vi in i något som heter Femman Huset, och snacka om att det fanns mycket att kika på där. Kunde till och med se mig själv i taket.
Jag fick tutte inne på Jerkstrands cafe, mamma & farmor käkade Lasange, efter det så blev det ett stående blöjbyte, haha det var lite annorlunda!
Nu blev det ytterligare affärer, jag somnade och vaknade till lite då och då!
Tillslut blev jag så trött på att ligga i vagnen och som tur va så fattade mamma det ganska snabbt. Hon bestämde att vi skulle bege oss hemmåt.
Det blev spårvagn till Lundbybadet, sedan gick vi över berget. Nästa en mil har vi gått idag (mamma har stegräknare på mobilen).
Pappa ringde till mamma och bad henne hälsa till mig (genom kramar & pussar) att han älskar mig och att han saknar mig! Jag Älskar/saknar dig oxå Pappa!
Vi kom hem och jag fick busa på golvet, mamma passade även på att åka och handla mat en snabbis. Sedan blev det gröt dax och i kväll var jag såå hungrig. Självklart blev det att braka "där bak" Tur att jag inte hade hunnit att bli dumpad i min säng ännu. Jag fick ny blöja, Farfar ringde för att kolla läget.
Jag fick tutte av mamma och farmor åkte hem, Tack farmor för idag!
Nu hamnade jag i min säng, Zixten kom inte så långt efter, Gud vad jag har saknat honom!

I morgon kommer mina kompisar Vilmer & Cecilia på besök! Det skall bli kul att träffa dem!
Och vet ni vem som kommer hem mera?? Jo min pappa! *Jiiihaaa*

Kram & rull rull!
Joel

Tisdag morgon!

Den där gula saken som mamma kallar för sol, lyser så fint & starkt även idag!
Jag har sovit hela natten, fick nappen klockan 03.00, vakande sedan klockan 06.00 och ville ha tutte. somande om och vakande klockan 08.00. Nu kan mamma inte klaga, tyvärr fick jag inte säga hejdå till min pappa, men jag har fått en massa pussar och kramar ifrån pappa genom mamma.
Får se vad mamma hittar på med mig idag. Gröt har jag redan käkat och nu ligger jag i den stora sängen och rullar runt för fullt, kikar på Barbro ( en av våra katter) som sitter i fönstret, undrar vart Lasse är? Han ligger nog i en av fotöljerna här nere. Jag försöker att prata med Barbro men hon verkar inte fatta någonting alls. Jag försöker med alla möjliga läten men hon reagerar inte, vilken trög katt!
Nu skall jag busa vidare här hemma.
Vi hörs & vi ses!
Kramizar i massor//
Joel


Och så Var Måndagen oxå slut!

Mormor 1 & Mormor 2 kom, de hade handlat med sig mat till mig och till sig själva! Jag visade dem vad jag kan rulla,sedan var det dax för lite mat. Jag fick broccoli/potatis puree blandat med spagetti & köttfärs sås, det smakade så där. Mellan målet som de hade handla med sig var mycket godare, *mums*.
Sedan bar det av ut i det fina vädret, även denna gång var det såå mycket att titta på, jag blev trött efter ett tag så jag tog mig en tupplur!
Vakande sedan av att mormor tog av mig kläderna, bra för det hade börjat att bli lite varmt. Det lagades mat och samtidigt kom min älskade pappa hem, han såg trött ut och han är såå himla förkyld. Stackars dig pappa! Zixten skulle sova borta en natt till, han hade sms:at till pappa och sagt att han måste vara borta en natt till, *snyft*
Morbror Stefan kom på blixt besök, han busade med mig, han pratar mitt språk med mig, konstigt att han kan det?? Nu var det dax för alla att äta! Det bjöds på (även här) spagetti & köttfärs sås!
Morbror lämnade bygget ganska snabbt, han skulle tvätta sin bil. Tidigare hade han vart hos doktorn för de skulle fotografera hans knä, han har ont i det och säger att det är inte som det skall vara, hoppas att det inte är för skadat/slitet för han skall ju spela fotboll med mig när jag blir stor!
Mormor1 & Mormor 2 tackade för sig och åkte hemåt.
Farmor & Faster kom strax efter, mamma & pappa ville åka med dem ut till Ingvars grav. Mamma säger att det är 2 år sedan han reste till himlen!
Vi kom ut ,men jag sov, mamma har berättat att det var sååå fint.
Vi åkte hem igen, Faster & Farmor busade med mig på golvet. Farmor gav mig gröt, sedan brakade det "där bak" det blev en liten olycka i mina kläder, *oops*, pappa säger att det är sånt som händer, eller han säger, finns det inkomster så kommer det utgifter .
I morgon kommer jag inte att få träffa min pappa, han skall sova på hotell, han måset jobba så vi kan få pengar så vi kan handla mat & betala räkningar! Har jag tur så får jag träffa honom på onsdag om jag nu inte har somnat när han kommer hem! *hoppas*~*hoppas* att jag är vaken!
Min säng har blivit nerflyttad en nivå idag, de säger att det är bäst så, ifall ja g skulle få för mig att resa mig upp, hur man nu gör det??
Nu när mamma lade mig i min säng så kunde jag se över till mammas & pappas säng, vad bra, nu kan jag ju se om de är vakna eller om jag skall väcka dem. Detta är ju mycket bättre än innan. Mamma & pappa skrattade sååå åt mig nu i kväll, de låg och kikade från deras säng över till min, då lyfte jag upp huvudet och log tillbaka på dem, de säger att de älskar mig mera än mest!
Nu skall jag gosa lite med Pelle-Jöns innan jag somnar, Känner att John-Blund är på G

Tror att han är här nu ZZZZZZzzzzzzz
Znark Joel


Måndag & 1:a dagen för pappa på nya jobbet!

Mamma har redan fått hämtat mig utanför filten flera gånger idag! Det är så kul att rulla!
Vet ni vad jag har lärt mig mera?? Jo att hosta! Så nu hostar jag lite när jag känner för det! På natten glömmer jag av att hosta! Det är ganska kul att sträcka ut tungan (långt) när jag kraxar.
Idag är mormor1 & mormor2 lediga, de kommer hit, undrar vad vi skall hitta på för kul? Gå ut och titta på den där gula saken som lyser så starkt kanske! I morse när mamma drog upp rullgardinen så lyste den så starkt i mina ögon så jag var tvungen att nysa ett par gånger.
Mamma har sänkt ner min säng ett steg, de säger att det är bäst så!

Mamma säger att Farmors man & Fasters pappa Ingvar har varit uppe hos änglarna i två år idag. Synd att jag inte hann och träffa honom. Vet hur han såg ut iallafall för jag har sett honom på kort! Han ser snäll ut!

Nu skall mamma göra mig iordning för dagen, vill ju inte gå i pjamasen  hur länge som helst!

Ha en solig dag!
Kramar i massor//
Joel


Ps. Pappa lycka till idag!


Jag i min gröna grod pjamas!

Jag i min gröna grod pjamas!

God Natt Alla Där Ute!

Lite Rolig & Lite Tråkig = Min Söndag!

Har busat med mamma inatt, har rullat runt till mage i min säng flera gånger, sen kunde jag inte rulla tillbaka och jag kan lova att det är jobbigt att ligga på mage en längre tid. Mamma hörde mig stånka ett par gånger och vände tillbaka mig till rygg.
Jag fick följa med mamma & pappa när de skulle kolla på Backadalens damer (innebandy) Roliga Emma spelar ju i det laget. Magnus & Min kompis Vilmer kom oxå till Innebandyn, det var kul att träffa dem!
Även min farfar dök upp i hallen och jag satt i hans knä och kikade på de röda tjejerna som jagade en vit boll. Farfar hade köpt sig en ny cykel, han är såå duktig, han cyklar till och från jobbet. Han hade fått en tränings cykel på köpet, den fick pappa av honom. Snällt. & va bra! Nu kan pappa & mamma röra på fläsket.
Emmas lag förlorade.
Och vet ni??När vi skulle åka hem så var min älskade Zixten borta, pappa har slarvat bort den, jag är så himla ledsen, kan tänka mig att Zixten ligger någonstands och är ensam & jätte rädd. Så om någon av er där ute befann er i Lundbystrand i söndags och råkade hitta honom så kan jag lova er hittelön! Tur iallafall att jag har Råttan Pelle-Jöns och Gorillan Gunnar. Pappa har lovat att hitta Zixten igen! Men jag sätter ut en beskrivning på honom så ni vet hur han ser ut!
Vi åkte hem och mamma lagade mat medans pappa skruvade ihop motions cykeln. Den var fräck och den såg snabb ut.
Jag blev så himla hungrig, jag skrek sååå tills jag fick gröt, och jag skrek imellan skedarna, mamma var så långsam.
På golvet är jag så snabb, mamma och pappa blir så trötta på mig, hahaha. Jag rullar runt så snabbt och filten räcker inte till! De får lyfta tillbaka mig hela tiden!
Nu har jag rullat färdigt för idag, skall tänka på refrängen!

Ikväll fick jag på mig en ny fin pjamas som jag har fått från Mormor2!

Rull Rull & Godnatt Zixten, Vart du än är!!
Joel

Efterlysning Av Zixten

Efterlysning Av Zixten

Lördag!

Lördagen började med att pappa gick upp med mig runt 8.00 tiden, trodde att han skulle vara trött efter fredagens utgång, men han kom hem tidigt.
Jag fick gröt och sedan tog jag det lugnt.
Runt klockan 14.00 hamnade jag hemma hos morbror Stefan & söta Jasmiina, den Roliga hunden Ramsi var oxå hemma. Det var lite synd om honom, han hade vart hos tandläkaren och fått dragit ut 4 tänder, han fick oxå pencilin som jag. Idag var det sista dagen jag fick den där äckliga pencilinen.
Just när mamma tog av mig kläderna så kommer min morfar in genom ytterdörren, *jiihaa* skall han oxå vara med och passa mig? Mamma & pappa skulle på hockey och jag skulle få vara hos morbror & Jasmiiina. Kul att även morfar dök upp! Nu blir det bus!
Jag fick mat och tillslut somnade jag en liten stund.
Mamma och pappa kom tillbaka efter ett par timmar, och de var glada, Frölunda hade vunnit! *hejja Frölunda*
Vi åkte hem och mös resten av kvällen, jag såg några bitar på Melodifestivalen, men jag blev trött och somnade ifrån den!
Hejja Charlotte & Linda!
Joel




En Lyckad & Rolig Fredag!

Vakande även tidigt idag oxå, pappa gick förbi mig innan han skulle duscha och då frågade mamma om jag sov!
Nepp det gör han inte sa pappa, han ligger och äter Lejon. Tog mig en smakbit på Sixten!
Mamma gick upp och bytte blöja på mig, pappa stod i duschen, han var vaken tidigare är vanligt, vad var detta? Jo det var ju sista dagen på jobbet (på John Fredrik)  för min pappa! Han var jätte fin när han gick iväg, kavaj & slips.

Efter ett tag fick jag den där otäcka medicinen och sedan var det gröt dax, mums mums!
Mamma städade och fixade hela morgonen och tillslut så somnade jag igen!
Sen kom Roliga Emma och min bästis Vilmer! Jag fick sällskap i sängen, mamma & Emma skulle äta mat, Vilmer tröttnade ganska fort på att ligga skavfötters med mig i min säng! Han hade tur och fick komma upp. Jag tröttnade oxå efter ett tag, inte ville jag ligga där själv. Ha ha jag kom oxå upp, mamma försökte då att ge mig mat, men jag tycker inte om det där äckliga maten, varför jag kan jag inte få gröt 3 gånger om dagen??
Jag, Vilmer, Emma & morsan låg och busade i den stora sängen, Vilmer fick även provsitta i min stol och prov köra min bil. Han verkade tycka att det var kul!
Nu kom pappa hem igen, klockan var ju inte 16.00 än? Han hade fått sluta lite tidigare, jag blir alltid så glad när jag ser min pappa, jag älskar honom sååå himla mycket. Jätte fina blommor hade han fått av sina arbetskamrater.

Mamma & Emma fick för sig att vi skulle gå ut och gå en promenad och hux flux så satt jag i min kärra. Ett tag orkade jag sitta och kika på allt runt omkring mig, sedan tröttnade jag och somande så gott!
Vaknade sedan av att mamma höll på att ta av mig kläderna, hon hade hunnit att köra pappa till Backaplan medans jag låg och sov i min vagn, Emma var hemma med mig & Vilmer, han hade käkat!
Efter ett tag kom min Farmor, hon hade även med sig sin syster. Alla var hungriga, morsan & farmors syster åkte iväg för att handla Thaimat!
Kent (morbror 2)  & mina två tjej kusiner Nathalie & Felicia hann att komma innan mamma & Farmors syster kom hem, det hade visst varit mycket folk på Thairestaurangen.
Nu var det fullt hus här hemma, vi var 3 bebisar en 4-åring, 4-tanter & Kent, det var full rulle, Farmor gav mig mat medans hon och de andra åt Thaimat, jag blir inte mätt på en portion, jag vill ha mera gröt!
Kvällen flöt på och vi började att kika på Let's Dance, mamma spang mest runt och snurrade! Fast hon verkar tycka att det är kul med mycket folk!
Jag satt hos Farmor & busade, mamma kom sedan med den där hemska medicinen, efter att jag hade försökt att kämpa imot så blev jag så trött (var trött innan oxå). Mamma gick ner och lade mig i min säng.
Fredagen var jätte kul, roligt att få träffa min kompis Vilmer & Roliga Emma. Det var kul att få träffa alla de andra oxå, bra att jag kunde få träffa alla på en gång!
Nu skall jag sova, skall bli bort lämnad i morgon. Mamma & Pappa skall gå och kolla på hockey, Morbror Stefan & Söta Jasmiina skall passa mig! Det skall bli kul, skall passa på att busa jätte mycket med dem!
Kram & Trevlig Helg på er alla där ute!
Joel

RSS 2.0