Fredag & Jag är dumpad hos Mormor & Morfar

Idag har jag fått härjat vilt här hemma, mamma tycker det är tråkigt att säga ajja ajja nej nej Joel...hela tiden. Pappa e ju inte hemma så han kan inte säga till mig...Tror ni att jag plockar in sakerna som jag drar fram...nepp det gör jag inte! Idag har jag kletat ner hela köksbordet med leverpastej, det var kul. Att bubbla med vatten & mjölk är oxå jätte roligt
Idag till i morgon  skall jag sova över hos mormor & morfar. Mamma lämnade mig där, då var även Kent & tjejerna där, även mormor2 var där. Det blev bus & mat. Kent + tjejerna åkte hem. Nu ville jag bada.
Jag stod och kikade när mormor1 fyllde upp badkarlet, helt plötsligt dyker mamma upp igen. Hon ser ännu konstigare ut nu. Håret har en mycket ljusare färg och hon har en mask i ansiktete. Hon berättade att tjejern som hade gjort ljusa streck i huvudet även hade målat mamma i ansiktet, sminkat heter det visst! Mamma såg trots allt ganska ok ut! Morfar tyckte att mamma såg busigt ut!
Nu ville jag i badet, jag blev helt vild, ville ju visa mamma vad jag kunde, mormor2 fick hålla koll på mig. Jag fick bada en stund, sedan fick jag komma upp. Började att bli trött. Mamma ville ha en kram innan hon åkte, jag retades med mamma och sprang därifrån när hon sträckte ut armarna efter en kram. Tillslut så snodde hon en kram från mig!
Idag blev det mycket "idag" men det var bara idag!!
Kraaamm

Överlevde Ullared....

Vi var där i 9 timmar, jag höll modet uppe och var snäll hela tiden. Jag fick springa och busa lite inne i den STORA affären. Mamma var så stolt över mig när jag inte grinade en ända gång.
Jag fick bla en blå pulka. Den har jag fått prövat redan, mamma drog mig i den ute i trappuppgången, hon testade även den i köket....Hon e helt galen.
Igår kon min Faster på besök, även farmor var med en stund. Det var roligt att Faster ville komma och busa & hoppa med mig!!
I morse dumpade mamma av mig redan innan klockan 10 hos Kent & alla hans tjejer. Nattis klädde ut mig, kommer inte riktigt ihåg vad jag skulle föreställa riktigt, kanske var det Askungen & Törnrosa, vet inte om jag skulle föreställa Bell oxå.
Mamma kom tebax efter ett tag, hon hade klippt sig...hon ser inte klok ut, hon har lugg och håret uppe på huvudet står rätt upp. Det är tur att håret växer ut igen!
Vi åkte till Ikea, det blev även ett besök på El-giganten där jag hittade en massa dammsugare. Jag brottades en stund med en av dem. Vi gick även in på Mio, Media Makt & Coop. Efter det åkte vi till Fasters jobb och hälsade på. Efter det åkte vi till Farmor & Faster för att hälsa på där en sväng.
Jag och mamma åkte hem och mös, pappa är borta och jobbar.
Kram & Godnatt//

Förkyld & Ullared...

Jag har blivit dunder förkyld...tror att jag vet vem som är boven....Men det gör inget!
Dagarna rullar på i en himla fart, på måndag skall vi få nycklarna till våran nya bostad. Lite orolig är jag dock eftersom min pappa skall åka bort så jag och mamma får fixa & dona själva ett par dagar. Har pappa tur så är det färdigt målat när han kommer hem...eller inte.
Just nu håller jag på att trassla upp trasslet som har blivit på min pappas "Joypad" spelkonsoll till datan.
Idag står Ullared på "tapetern". Det pratas om Jul-klappar......
N måste vi göra oss iordning.
Hej hopp alla där ute!
Znoriga hälsningar//

Förra Torsdagen till Idag Fredag....

Ja då var det helg igen...
Förra Torsdagen var jag med Mamma, Annika, Nathalie Felicia & Kent på Åby badet. Det var sååå himla roligt, jag var cool som vanligt. Jag hade på mig mina fina gröna shorts som är ifrån Hawaii. Mamma & jag åkte en jätte lång vatten rutschbana, den var snabb.
Jag fick gå omkring alldeles själv, fast mamma var tätt bakom mig. 2 gånger testade jag på att dyka, det gick inte så bra. Mamma var jätte snabb att plocka upp mig. Jag skrattade nästan hela tiden. Jag hade ett leende när mamma plockade upp mig efter dyk försöken. Jag fick prova på att bada bubbelpool oxå, det var oxå jätte roligt, Varmt och skönt var det. Vet ni en annan sak?? Jag var inne i tjejernas omklädningsrum...hahaha Får man vara där när man är lika stor som pappa tro?? Jag & Felicia blev så trötta det sista, vi var i den bassängen där bebisar badar, där var det ännu varmare. Jag försökta att lägga mig å sova på vattnet.
Vad har jag gjort resten utav veckan då?? Kikat lite på tapeter (igen) Och vet ni en annan sak??
Vi har fått en ny soffa!
Vi har fått en massa saker den senaste tiden.
Tack ALLA NI, mamma & pappa är sååå tacksamma och även jag!
Jag har varit på kalas, där jag fick visa att jag oxå kan vara mindre snäll! Idag till exempel har jag puttat Felicia rak bakåt så hon föll baklänge och slog bakhuvudet i. Jag fick skäll då och det skulle jag väl ha oxå!
Förlåt Felicia.
Ikea har jag hunnit med 2 eller 3 ggr oxå.
Brottas med dammsugaren i säkert 2 timmar i sträck så jag var helt röd och helt genom svettig. Hjälp mamma att packa och städat.
Återkommer snart igen med mera om min vecka som har varit...måste bara komma ihåg det....
Kram Kram

Min Bästis Fyller 1 år Idag!!

Grattis Vilmer på din 1-års Dag!


Bilder Från Den Senaste Tiden..

               

Glömde ju en sak till.....

Mamma & Pappa har klippt mig ( i söndags), pappa började när jag satt och åt. Sen tog mamma över. Hon kom med en sak som hon kopplade in i väggen. Den lät konstigt, men jag var inte rädd.
De säger att jag blev sååå fin, mitt svinto hår i nacken är borta! Skönt för det såg ganska ovårdat ut säger mamma!

Klipp Klipp

Glömde ju.....

Att berätta att jag har varit hos Tandläkaren. Fast det gick snabbt, jag fick sitta i mammas knä, (hon satt i den där konstiga stolen) hon lyfte sedan upp min överläpp. Tandtjejen hade en liten liten pinne med en runt spegel på. Hon kikade på mina tänder.
Det såg bra ut och jag var såå duktig att jag fick en tandborste. Nu har jag tre vanliga & en El-tandborste.

Borst Borst

Mån + Tis = Dag

Dessa dagar har jag bland annat vart i Nordstan, blev så himla intresserad av ett skylt fönster. Där bakom befann sig två tjejer som höll på att klippa & klistra. Där bakom fanns det även en Dammsugare.
Jag kan säga Dammsugare nu! Erkänn att jag är duktig. Hjälpte även mormor att välja nya glasögon. Hon blev såå fräck i dem.
Hälsade även på morfar & mormor2.
Jag har haft besök utav Annika, Felicia & Mormor2. Även en mamma & en pappa + en liten tjej har varit här och hälsat på. De kikade på våran lägenhet, de har fått erbjudande att hyra den.
Jag har besökt Tuve & Tjejerna + att jag har varit på Thai:en + att jag har åkt buss + att mamma och jag har varit ute och traskat i den härliga vädret som vi har haft idag. Mamma såg så konstig ut, hon hade en lång ful grön kappa på sig, även konstiga gröna stövlar utav gummi.
Ha det så bra där ute i regnet

Dripp dropp
Dripp dropp

Söndag & Pappas dag hela dagen....

Jag & mamma fixade frukost till pappa, han fick även 2 paket. En tröja & en sak som man skall ha utanpå kudden. På tyget stod det "Världens Bästa Pappa". Även slipsknuts-beskrivning var tryckt på tyget.
Vi åkte ut en sväng, pappa skulle byta tröjan. Jag somnade i bilen, när jag sedan vaknade upp så befann jag mig på Lek & Bus Landet. Kent + Sina 3 tjejer var oxå där. Gissa om det blev bus??? Kent var snäll och tog med mig till den STORA klätterborgen, bollhavet och rutchkanan hann vi oxå med. Det var första gången som pappa besökte Lek & Bus Landet. Jag tror att han tyckte det var roligt, frågan är bara om han tyckte det var lika roligt som mig (eller mamma). Tror nog att det är mamma som tycker det är roligast av alla oss tre.
Efter Lek & Bus Landet åkte vi hem för att laga mat. Efter maten ville mamma åka till sin pappa och gratta honom. Vi åkte själva för pappa skulle spela innebandy. Det blev fika, även Morbror Stefan & Söta Jasmiina + Roliga Ramsi kom på besök.
Pappa ringde efter innebandy matchen, han ville åka till sin pappa och gratta honom. Kvällen hade kommit och mamma var så himla trött så hon valde att åka hem. Pappa & jag åkte själva. Det gick lika bra det!
Jag lekte med Farfar & Fisken Billy.
Mamma såg bra förvånad ut men samtidigt VÄLDIGT glad när jag och pappa knackade på dörren. "Nämen är du fortfarnade vaken Joel" Så sa mamma när vi kom hem.
Kvällen avslutade med mys med mamma & pappa

Mys Mys

Lördag hela veckan lång till nästa gång...

Jag kan säga Farfar nu!
Vaavaa säger mamma att det låter som, men jag menar farfar.
Lördagen kom och även min Faster, hon passade mig! Mamma & pappa var tvugna att rensa/städa ut/ur våran källarskrubb. Vi hade visst en massa skräp som skulle slängas. Vi vill ju inte ha med oss en massa skräp till Backatorp.
Faster var tvungen att åka, hon skulle till frissan. Farmor & hennes syster kom och passade mig istället. När kvällen kom så kom även Min Faster & Söta Karina på besök igen. Faster var såååå snygg i håret, Karina var oxå söt men det är hon ju alltid. Faster & Karina åkte iväg igen men Faster kom tebax!
Jag visade farmor och de andra att jag kan vara grinig oxå, jag skyller på att jag var trött.
Jag måsta bara passa på att säga tack för att ni kom och passade mig så mamma & pappa fick gjort lite nytta, jag tror inte att de får gjort så mycket när jag är med och hjälper dem!!
Lördag hela veckan lång till nästa gång.....
Hej hopp

Min fredag....

I Fredags kom min bästis & Roliga Emma på besök.
Det var jätte roligt, Vilmer visade mig hur man skulle ta sig upp och ner ifrån min Bobby Car, han tog sig upp och ner för Bobby Car:ens Flak. Jag har inte intresserat mig för min Bobby Cars för fem öre innan men nu blev den jätte intressant. Vilmer visade även mig hur man nästan kommer i min säng, först ställer man sig uppe på damsugaren, sen tar man ena benet och ställer det på själva säng ramen, sen så gick det inte mera...
Jag ville kramas med Vilmer, han verkade inte intresserad. Han hade fullt upp med mina leksaker, det sista innan han skulle åka hem så gjorde jag ett sista försök att säga hejdå! Jag gav honom en kram, han verkade ha fått nog av mitt kramande så jag fick mig en knuff!!
Och *vips* så hade jag lärt mig att knuffas oxå!!
Vilmer & Roliga Emma åkte hem, det var himla roligt att få träffa dem.
Efter en liten liten stund så knackade det på dörren igen, nu kom Kent & tjejerna på besök även mormor2 var med! Det blev bus och nu kunde jag även visa vad jag hade lärt mig under dagen, nämligen att ta mig på och av min Bobby Car alldeles själv. Jag visade även vad duktig jag är på att puttas. Felicia fick känna på att bli puttad på!
" Nej Joel inte göra så, var snäll" Det var visst inte så populärt att knuffas.
Vi forsatte att busa, jag sprang efter Nathalie när hon åkte på min Bobby car. När hon stannade så hände det en olycka. Jag snubblade till precis innan och föll frammåt där jag slog i munnen i Bobby Car:ens flak, det gjorde sååå himla ont, jag såg nästan stjärnor. Det kom en massa blod, det kom till och med blod på min Znutte Zixten! Iallafall så lugnade jag mig och kunde busa vidare. Kvällen rullade på och nu var Kent & tjejerna tvugna att åka hem.
Jag mös med mamma & pappa i den STORA sängen innan jag somnade!

Full Rulle Hela Tiden!!

Det är att göra hela tiden!
Mamam verkar ha fullt upp med allt......
Men vad har jag nu hunnit med den sista tiden...får tänka lite...??? *hmmm*

Kan berätta en rolig sak som mamma skrattade så himla mycket åt  (ha ha ha ha lät det)...och pappa oxå..
En dag fick jag för mig att hälsa på när mamma stod i duschen, ville bara komma in och säga hej. Jag tog med mig min napp + traz Zixten och traskade rätt in. Där stod jag med alla kläder på + moccasinerna mitt i dusch strålen. Mamma såg först arg ut sedan skrattade hon en massa och ropade efter pappa.

Jag har hjälp mamma att packa ner lite grejer i en papperslåda, ena köks skåpet blev tomt, där lekte jag ganska länge en dag, jag kröp in och ut för att hämta/slänga in/ut olika saker. Efter skåpleken så somnade jag. Mamma hade då hört Katten Lasse Mjaua någonstands. Ha Ha ha, jag hade lyckats att stänga in honom i skåpet!

Jag och Mamma + Kent & tjejerna har varit och hälsat på Morbror Stefan. Vi tog oss en lång promenad, jag somnade på vägen och sedan vaknade jag upp i Morbror Stefans hall. Då höll tjejerna på att busa för fullt. Felicia är såå himla rolig, det kliar i hennes mun, hon "gnager" på allt hon kommer åt, vet inte hur många varv hon hann med runt Stefans & Jasmiiinas vardagsrums bord. Innan vi gick därifrån så försökte hon "gnaga" på väggen. Ha ha ha Det såg så roligt ut. Men jag vet hur det kliar så jag förstår henne, det gäller att hitta något som kliar skönt i munnen.

Appropå det! Jag har fått en kanon bra sak som kliar mig i munnen. Nämligen en El-tandborste! 39 kr i Ullared. Jag blir så himla glad när mamma säger att jag skall borsta tänderna, jag gör ifrån mig ett speciellt glatt läte när jag får den i min hand. Och jag kan sätta igång tandborsten alldeles själv och stänga av den oxå. Fast jag blir jätte arg när mamma säger att jag är klar, vaddå räcker det verkligen med 10 min....kan man inte få borsta tänderna hela dagarna??

Faster har varit snäll och snurrat runt med mig och mamma på Backaplan, mamma & pappa letar ju efter tapeter, vi var en sväng på Toy's oxå. Där är det sååå himla roligt, och det roligaste är när mamma släpper lös mig där inne, då jag kan springa så mycket jag orkar och pilla "lite grann" på lite av varje.

Jag & Mina Kusiner + Mamma & Annika har oxå varit där. Jag jagade Nattis runt och runt och runt. Hon var för snabb för mig, jag hann aldrig i kapp henne. Felicia hinner jag ikapp, när jag gör det så stannar jag till och kramar henne, ibland får hon en puss oxå, Jo föresten. Jag fick en puss av en annan tjej som var där! Mamma säger att jag är en riktig tjej tjusare....vad nu det är...

Måste även berätta att jag har fått en riktig mobil telefon...nästan. Det var en dag när vi besökte Köpcentrat Bäckebo, jag smet in på Telenors butik, väl inne var jag på mitt bästa humör och var så trevlig som bara jag kan. Det gick visst hem för de tre unga killarna som stod där inne gav mig en mobil telefon. Mamma säger att det är en sån som de har i skylt fönsterna. Jag blev så stolt iallafall och vet inte hur många gånger jag sade "tack, tack tack" och försökte att bocka fast det blev som tjejerna gör. Jag neg istället.

Morbror2 Kent har passt mig, mamma & Annika smet iväg.De skulle visst på bio. Mamma & Annika tycket att det såg sååå roligt ut när vi brummade iväg i Hippon. Kent & alla ungar i lilla Hippo. Fast mamma tyckte det såg ännu roligare ut när Kent kom tillbaka med oss, Alla vi ungar hade "slocknat" & Nattis satt dubbel vik i baksätet.

10-års kalas har jag oxå hunnit med att gå på. Det var Pappas & Fasters Kusin som fyllde år.

Jag har lärt mig att snurra runt och jag hänger med när mamma sjunger små grodorna ( ej öron kan jag bäst).

Jagar Barbro gör jag fortfarande, men jag får ju inte tag i henne. Jag säger babooo baaboo baaboo, alla djur heter baaboo

Vad har jag gjort mera dååå...hjälp mig att minnas......


Snart skall vi flytta, det skall bli så roligt. Mamma längtar sååå tills hon får STOR STÄDA...


Kram kram


RSS 2.0