Tack Tack & Tusen Tack

Tack snäll Nancy http://giveitall.blogg.se/  för min nya fina blogg, du är bäst!
Hej hopp

Och lite mera bilder...

     

Mera Gott & Blandat..

                    

Lite Smått & Gott

Måste bara berätta att jag har fått min 7:e tand. En till där nere, nu har jag 4 st gaddar där uppe & 3 st gaddar där nere. Jag kan oxå berätta att jag är över allt, fast för det mesta lyssnar jag när någon säger ajja ajja till mig. Jag är snäll och hjälper till att slänga blöjan i soporna både hemma & hos farmor!
Jag börjar att förstå olika saker och ibland gör jag saker som de ber mig om. Jag har även börjat att visa markerat att jag blir sur. Jag slänger huvudet åt sidan och små grinar....Ibland öppnar jag mammas garderob och river ut allt jag kommer åt, fast jag lägger tebax kläderna fast det blir inte på samma sätt som mamma gör det på. Om någon visar mig hur jag skall göra så försöker jag att göra likadant.
Grinar gör jag nästan aldrig, jag är för det mesta nöjd.
Nepp nu har jag inte tid med er något mer för jag skall med morzan ut och "cykla" på min cykel!
Hej hopp


Igår Tisdag...

Kom Mormor2 på besök, nu var det hennes tur att vara ledig. Vi åkte vidare hem till mina kusiner Natahlie & Felicia. Precis när vi klev ut ur bilen så kom Annika & Natahalie gående. Nattis hade blivit hämtad ifrån dagiset. Morbror2 Kent stod och lagade mat, Felicia sov, trodde vi...Hon var vaken. Jag ville ner i hennes säng för att hälsa. Hon fick komma upp istället.
Jag fick smaka på maten som Kent hade gjort, den var god, fick även smaka på youghurt, gurka,vitlök, en vit gegga mojja som smakade mums. Efter att Nattis hade ätit upp sin mat så gick vi ut, Annika & Kent var kvar hemma för att vila sig. Vi gungade och lekte i sandlådan, det var jätte roligt. Natahlie visade oss runt på de olika lekplatserna. Vi hängde glatt efter. Efter ett tag när vi var mindre varma gick vi in igen. Nu var det matdax igen, morzan hade glömt haklapp till mig så jag fick låna Felicias rosa fina! Fick en burkmat av Felicia för hon var inte något vidare förtjust i den. Det blev lite bus till innan det var dax att tacka för oss och åka hem. Väl hemma mötte pappa mig i dörren. Jag passade nu på att visa vad jag hade lärt mig under dagen. Nämligen att vissla i en visselpipa....hur kul som helst.
Pappa och jag åkte iväg en sväng, vi åkte hem till Farmor & Faster. Idag var Faster hemma, *Jippi*. Jag hade med mig visselpipan, nu visade jag även dem vad jag hade lärt mig. De tyckte att jag var såå duktig. Efter en kort stund kom även mamma på besök. Det blev bus & mys med farmor & faster resten utav kvällen, jag var  vaken ända tills pappas fotboll var slut. Då åkte jag och mamma hem. Pappa skulle tanka sin bil.
Znipp Znapp Tizdagz Zlut

Lite nyare nyheter...

I söndags så hälsade jag på både hos min farfar + Monica & farmor + faster. Vi fick mat hos Farfar & Monica, vi satt ute i det härliga höst vädret och åt. Jag busade med farfar i det gröna och sköna. Efter maten gick vi in för att äta efterrätt inomhus. Jag fick kika på "Fisken Billy" jag tycker att den är lite läskig, en sjungande fisk som vänder sig framåt och öppnar munnen medans den sjunger, mamma och de andra bara skrattade. De verkade tycka att den var rolig, jag tyckte att den var mindre rolig. Men jag hoppas att jag kan träffa honom igen och kanske våga klappa honom. "Fisken Billy" kanske lite rolig ändå.... Sen blev det bus på golvet med en gammal mjölk hink med lock, den var verkligen jätte rolig, man kunde ta av och sätta på locket.
Vi åkte därifrån och jag vinkade lite försiktigt, jag somnade och när jag sedan vaknade så befann jag mig i farmors famn?? Hur hamnade jag här?? Jag blev iallafall glad och började genast att berätta om lite ditt & datt.
Mamma & pappa säger hela tiden att jag är sååå snäll, jag får flänga runt hit och dit och träffa en massa människor utan att protestera en ända gång. Väl inne och avklädd hos farmor så visade jag mig ifrån min bästa sida. Tyvärr var inte Faster hemma så jag kunde inte busa med henne. Jag fick mat & senare gröt. Jag äter det mesta, jag verkligen älskar mat. Klockan började att bli läggdax och vi åkte hemåt.
Dagen därpå ville inte mamma vara hemma så vi åkte hem till mormor, hon hade jobbat hela helgen men nu när det var måndag så var hon äntligen ledig. Vi åkte ner till Torget för att äta mat, mormor passade även på att testa utomhus gymmet, det såg sååå himla roligt ut, jag skrattade högt. Även mamma testade. Vi handlade lite + att jag fick en ny vinter jacka utan mormor. Mamma säger att jag blev såå Cool i den. Vad betyder cool egentligen??
Sedan åkte vi hem till mormor & morfar igen, jag somande i bilen och mamma somnade senare på soffan. Pappa ringde och väckte oss. Gud va det var skönt att få sova en stund, tror även att mamma tyckte det. När jag hade blivit upp plockad ifrån min säng och satt och mös med mamma så kom morfar hem, jag ville till honom på en gång, det är bara att sträcka upp armarna och se så gullig ut man bara kan så får man komma upp. Även mormor2 kom på besök, det blev bus på golvet och mormor visade mig hur man kan använda kastrullerna och lockena på allra bästa tänkbara sätt. Det blev en massa buller och bång!
Nu var det dax för hemfärd, jag ville ju träffa pappa innan jag skulle gå och lägga mig. Väl hemma blev det gröt och lite tittade på Frölunda Hockey, de var ju jätte kassa, jag stämplade ut, mamma & pappa fick kolla färdigt på matchen utan mig!!


Lite bilder från den senaste tiden..

      

Mindre bra på att blogga just nu!!!

Ja, precis som ni läste på överskriften så är jag mindre bra på att blogga just nu. Intresset är inte lika starkt längre och tiden räcker inte till tycker jag.
Men vad har jag gjort den sista tiden då??
Låt mig se.....
Jag har varit och hälsat på mammas mormor & morfar. Pappa har jobbat i Örebro så mamma & jag passade då på att hälsa på hos Inga-Stina & Börje. Jag är så snäll hela tiden, mamma & pappa säger att de har tur....vad menar de med det?? Iallafall så gick bilresen dit upp kanon bra, när det började bli lite tråkigt så fick jag ett päron att gnaga på. Det är så himla kul att äta själv. Väl framme så kände jag igen dem nästan på en gång, jag sträckte upp mina två armar imot Mammas morfar för jag ville ju komma upp och hälsa på honom.
Ena dagen åkte vi till en stad som heter Borlänge, vi kikade inne på ett ställe som kallas Kupolen. Andra dagen var vi och hälsade på en tant & en farbror. Jag satt snällt på deras köks soffa och mumsade på mina kex. Jag busar med gamle morfar, han är så rolig, helt plötsligt när vi åkte i hans bil så fäller han upp paraplyet där i baksätet där vi sitter, sedan borstar han sitt vita hår med bilens borste....Mamma kör gamle morfar bil och gamle mormor sitter fram med mamma.
Det fanns gungar där oxå, det e kul att gunga fast det var allt lite kallt. Mitt ena öga rinner så fort det blåser i det eller om solen lyser i det.
Pappa kom till Ställdalen på fredagen efter sitt jobb, medans jag sov så åkte mamma & pappa iväg en sväng för att kika på husvagnar.....hus & vagn?? Hur e det möjligt?? Iallafall så hade jag hunnit att vakna & precis gjort nr 2 när mamma & pappa klev innanför dörren. Skönt för gamle mormor & gamle morfar att de slapp att byta på mig.
Lördag så var den hemfärd, fast vi stannade till hos mammas farmor + hennes gubbe. Vi ville säga hej eftersom vi ändå åkte förbi där. Morfars syster var oxå där. Det var kul att få träffa dem igen. Och vet ni vad?? Det fanns en katt där, Nisse heter han. Nisse var rädd för mig, jag som så gärna ville gosa med honom.
Jag fick smaka på gamle farmors hemlagade hallonsaft, den var jätte god, jag fick även smaka på en god bulle, mums mums.
Färden hem gick oxå bra, jag sov mest. Väl hemma så fick jag leka en jätte pytte stund. Mamma var redan rastlös och pappa hade ont i huvudet. Pappa gick och lade sig och mamma tog mig under armen och åkte upp till min morfar.
Han blev sååå glad över att se mig. Morbror Stefan & Söta Jasmiina + Roliga Ramsi kom oxå på besök, mormor var inte hemma för hon jobbade. Fast vi stannade tills mormor kom hem och hon blev oxå jätte glad över att se mig.
Jag somnade i bilen på vägen hem och sov hela natten

På Besök Hos Mammas Mormor & MorfarDet har blivit sååå kallt den senaste tiden. Mamma säger att jag måste ha mössan på mig!!

Jag e inte hemma utan jag e bortrest.

Idag har jag varit i Borlänge och kupolen. Självklart e jag snäll och sköter mig i affärena. Pappa kom och hälsade på idag. Blev sååå glad över att se honom. Det är kallt här så jag måste ha mössa på mig. Vi är i Ställdalen och hälsar på mammas mormor å morfar. Kram på er alla där ute!

Min dag i bilder....

 På väg till mina vänner
  Min tjejkompis Cecilia
 Jag & Min Bästis Vilmer
Roliga Emma & Rosa Pantern
 Snälla Cecilia & Jobbiga Lucia
 Jag själv
 Ingen pool men damm under sängen..haha
 Roliga Emma Räddar Vilmer ifrån säng monstret
 Busiga Charlie underhåller Cecilia
 Vad gör jag i räklådan, hur har jag hamnat här??
 Tungan rätt i munnen & benen i kors
Bus innan det är läggdax
 Nu vill jag inte mera....

Hej hopp alla där ute!

Glömde ju att säga....

God natt & Sov så gott!!
ZZZzzznark

Lite Smått & Gott..


Tappat stinget......

Ja det är precis vad jag har gjort. Varken lusten eller tiden räcker till, känns det som.
Nu är jag iallafall tebax och jag kan lova att dagarna bara susar förbi. Det blir bus & lek varje dag. Ibland kommer det hem besök till oss, andra dagar åker vi på besök.
Mamma har ju börjat att jobba lite smått, någon kväll i veckan då & då! Jag blir passad fram till dess att pappa kommer hem och det blir väl ungefär ca 2 timmar. Det går jätte bra för jag vet ju att pappa kommer. Jag blir inte ens ledsen när mamma går. Ganska skönt faktiskt, jag är ju med henne hela dagarna. hahaha Nepp skämt å sido Mamma är bäst! :)
Har det hänt något kul sen sist, jaaa kanske det.... En fin blåvit tröja har jag fått, pappa blev mindre glad. Det var ju mamma som hade köpt den och hon tycker att jag blev ännu gulligare i den.
Jag måste bara säga att jag älskar min katt Lasse, mamma säger att jag överfaller honom minst 5 gånger om dagen. Vaddå jag tycker bara så mycket om honom, jag måste bara få köra in hela mitt ansikte i hans mage, och jag måste bara få dra honom lite i ena benet eller i den härliga långhåriga svansen. (halva svansen brukar vara kvar i min hand)
Det är ganska roligt att jaga honom oxå, han är mindre smart när han hoppar upp i min fotölj och tror att jag inte kan nå honom. Där kommer jag åt honom ännu bättre!! Barbro hinner jag inte ifatt lika lätt, hon e snäppet smartare. Hon springer in i spiraltrappan och eftersom pappa har monterat dit en grind så kan jag inte fånga henne. Attans oxå. Lika bra det kanske för mamma säger att jag skall akta mig för "pittbull Barbro"
Ja ja. Igår kom min Faster & Hennes vän Linda på besök. Mamma & pappa passade på att dumpa mig, de smet iväg ut, de skulle visst kika på bio, vad det nu är.....
Idag har vi varit och hälsat på farfar på hans jobb. Mitt minne är lika "mindre bra som mammas", jag kände inte igen alla människor där, men de var snälla iallafall. Vi cyklade hem och det bjöds på mat, jag fick något med bönor i......ja ni kan bara tänka er hur min rumpa har sagt under kvällen. Pappa har skrattat såååå och mamma har bara sagt:
- du är så lik din pappa
Farmor kom förbi en sväng och sade hej!
Kvällen avslutades med att jag fick äta gröt själv, gissa hur det gick! Formeln såg ut på följade Joel+Gröt själv = dusch

Imorgon skall jag träffa mina kära vänner, Vilmer & Cecilia självklart är deras morzor med!
See You

RSS 2.0