Blandade bilder från senaste tiden..

                 

Tusen tack....tack tack tack

Nu är min födelsedag över för det här gången. En rolig & hektiskt dag, frågan är om mamma och pappa tyckte att det var lika roligt som mig??
Skit samma, huvudsaken är att jag hade det roligt!!
Passar på att tacka för alla fina saker,tack tack tack! Och tack för all hjälp!!
Det kanske kommer lite bilder så småningom...vem vet vem vet??
Kramar i massor!!

2 Hela År!!

Japps idag fyller jag 2 år.
Tyvärr har jag varit dålig de två sista dagarna,men vi får hoppas att jag är helt frisk när jag vaknar om ett par timmar!

Här händer det mycket....

Synd bara att (jag) är så mindre bra på att uppdatera bloggen.....hahaha.
Iallafall så har jag hunnit med att besöka en JÄTTE JÄTTE stor park, där inne bodde det en massa konstiga djur. Det jag tyckte var roligast var att spinga springa och springa, och jo när de STORA gråa knubbiga djuren med vassa horn på näsan bajasade tyckte jag var roligt, mera mera mera sa jag men han fattade nog inte vad jag sa för det hände inget mera. Aporna var väl oxå lite roliga. Kent & hans familj hade med sig korv till alla som vi satt och mumsade i oss. Vilken tur att de hade med sig mat...
När  vi skulle gå ut ifrån parken så fick jag syn på en traktor. Den var roliga för man fick prov sitta den. Borås Djurpark heter visst parken.
Snart har jag varit hemma med pappa i 3 veckor, måste faktiskt erkänna att jag har blivit pappig. En natt vaknade jag och var jätte ledsen, mamma kunde inte trösta mig så hon fick bära in mig till den STORA sängen. Där låg pappa och självklart somnade jag om snabbt.
Min pappa har varit dukigt & morfar oxå, vi har fått nytt golv hemma i våran hall. Först tyckte jag inte om det men det gör jag nu!!
Jag har träffat Vilmer, mamma & jag passade honom i helgen. Han är jätte snäll och jag busade allt vad jag kunde för att få igång honom. Det slutatade med att mamma sa till Vilmer att säga ajja bajja till mig!! & det gjorde han!! Man fick visst inte hälla bubbel vatten i maten.
Jag & Vilmer var även och kollade på U2, de var jätte bra men jag tycket det var roligaste att kolla på polismotorcyklarna, polisbilarna, helekoptern, flygplanen & brandbilden. Vi fick stå på utsidan och lyssna. Självklart var vårar päron med!! Undrar om jag & Vilmer kommer att få gå på någon konsert själva någongång i framtiden?? Mamma säger ju att jag har blivit så stor så varför inte??
Nattis & Felicia har även vart på besök, vi har varit ute och plockat blåbär, jag hade så brottom så jag snubblade och skapade i min armbåge. Sen blev det en liten olycka när Vilmer brottades med mig. Jag ser ut som en slagskämpe säger mamma, skapade kinder och skapad armbåge. Men jag är visst söt ändå och det är ju tur!! :)
Nästa vecka är mamma & pappa lediga tillsammans...undrar var vi då skall hitta på??
Något kul får vi hoppas!!
Ha nu så bra där ute i regnet, njut av det så länge ni kan..snart kommer solen och då blir det sådär äckligt svettigt...
Hej hopp & vink vink!!
Kram Joel

RSS 2.0