Sovit över hos Mormor & Morfar....

Torsdag och spring i affärer.....
Jag & Pappa  tog med oss Farmor & Faster till Freeeport och sedan Kungsmässan....Jag sprang och sprang..
Hemma igen och när vi klev in genom dörren så var mamma redan hemma. Undrar var klockan var??

Igår lämnade mamma och pappa mig hos mormor & morfar för de skulle passa mig idag (fredag). När vi kom dit så blev det bus med morfar och mormor. Jag fick köra min JÄTTE STORA radiostyrda bil som morfar har köpt till mig....lite svårt är det för den krockar överallt...oj oj säger mormor & undrar om det blir något kvar av möblerna. Efter en liten liten stund så kom mormor2 på besök och efter en liten stund till så kom Kent & alla hans tjejer.
Mamma hade gjort gröt till mig & Felicia, vi mumsade i oss den. Måste faktiskt erkänna att Felicia är bättre än vad jag är på att äta mat..hon verkar ju vara hungrig hela tiden...hahahaha
Efter det blev det bus, jag & Felicia sprang och sprang och sprang. Nattis satt i köket och pysslade.
Mamma och pappa åkte hem, jag hade inte tid att säga hejdå.

Hej hopp & Trevlig helg på er alla där ute i Zybervärlden...

Marita ggr 2 & Emma ggr 3 ???

Vaknade runt 9 tiden. Jag och pappa gick upp och käkade frukost. När vi hade gjort oss klara tog vi pappas Volvo och åkte iväg.
Vi hälsade på hos Farmor, även tant Thyra var där och hälsade på. Hem för att laga mat och efter det var det dax för mig å sova lunch.
Ni undrar säkert över överskriften??
Japps ni läste rätt. Igår var det två stycken Marita på besök. Det pratades även om en Emma nummer 3 fast henne träffade jag aldrig.
Mormor1 & Mormor2 (Marita) har en barndoms kompis som heter Marita. Hon & hennes kille var på besök hemma hos oss igår. De har en dotter som heter Emma därav Emma nummer 3.
Jag ville gå ut en sväng, mamma & de två Maritorna hängde glatt med. Pappa & Jens (som Maritas gubbe heter) tog bilen och åkte ner för backen. Där nedanför ligger det en golf affär.
Väl ute traskade jag på och vi gick runt lite i området. Vi gick förbi lägenheten som är till salu, mamma & jag tycker att mormor & mormor skall köpa den. Vi gick över skolgården och hem igen. Nu kom Pappa & Jens tillbaka, utan påsar....*hm??* Mamma undrar vart pappa hade gömt påsen den här gången...hahaha min pappa är jätte busig..
besöket åkte iväg och nu helt plötsligt klingade det på dörren...mamma frågade pappa:
- vem är det nu som kommer??
FARMOR ropade jag glatt...
Mamma & pappa var lika förvånade båda två när jag gissade rätt. Gull-Britt var oxå med. Nu hörde jag ett välbekant tutanade...Glass bilden ropade jag glatt....
Självklart fick jag följa med mamma ut till glassbilen. T-shirt, Kalsonger & bara sockar hade jag på mig...haha.
Hallåååå ropade jag glatt till Glassgubben, hallå svarade han. Mamma handlade två paket, ett till mig och ett till henne/pappa.
Nu blev det *mums*
Hej hopp va det är gott med choklad glass.....Gissa hur jag såg ut efter glassen??

Pappa hela veckan lång....

Japps, nu och två veckor framöver så är pappa hemma med mig.
Det är första gången han e hemma själv med mig.
Vi skall ha sååå himla roligt...
Igår när mamma kom hem ifrån jobbet så gickvi ut  i skogen...såå himla roligt. Mamma lät mig hoppa och busa i nästan alla vatten pölar som vi hittade under promenaden. Sen spelade vi fotboll en liten stund, jag tyckte det var roligaste att kasta fotbollen i vattenpölarna så vattnet stänkte åt alla håll och kanter. Vi testade även klätterställningen på skolgården. Den var lite svår...jag kom inte lika högt upp som mamma och tur var väl det sa mamma.
På vägen hem stannade vi till och plockade Hallon & Rabbarber, mamma surrade något om paj...fast den har jag inte sett röken av..
Det roligast igår var ändå att cykla....jag satt bakom mamma och hon trampade så snabbt att min ena gummistövel ramlade av..tur att jag kan göra mig förstådd nu. Mamma fattade på en gång och stannade cyklen, vi fick cykla tebax och hämta den.
Hej hopp lever pastej..

Denna vecka...

Japps mamma jobbar den här veckan oxå, jag har fått vara med min Älskade Faster & Söta Linda. Självklart e jag så snäll som jag bara kan. Lite bus får man allt hitta på, men det e ganska lugnt ändå..
Ni får ha det så bra alla där ute!!
Kram


Veckan som gick...

Det har varit jätte kul...jag har lekt med mormor, morfar & mormor hela veckan. Tråk mamma har jobbat, fast jag har saknat henne lite.
Mamma tror att jag börjar att bli förkyld eller om det är mera tänder på g. Inte vet jag men mamma tycker att jag har sett "hängig" ut idag och varit lite mindre glad.
Jag pratar jätte mycket nu, Hallååå Hallååå säger jag hela tiden. När morfar frågar vilken fisk han får när han fiskar så säger jag "gädda" och när han sedan frågar hur stora fiskarna är så visar jag det genom att sträcka ut mina armar rakt ut åt varsitt håll.
Idag när mormor & morfar skulle åka hem så sa jag till dem:
- "åka med" Det fick jag inte. Mamma ville att jag skulle stanna hemma.
Innan mamma lade mig i sängen så var jag bara tvungen att fråga om mormor & morfar även skulle komma i morgon. Men mamma sa:
- Nej Joel, inte i morgon. Mamma & pappa är hemma imorgon när du vaknar, och du kan få komma till den stora sängen och mysa och kanske kika på Boilibompa.
Gud vad underbart tänkte jag, mamma pussade på mig och sade godnatt Joel och sov så gott!!

Stora Killen


Nu har det hänt....

Två dagar i streck har jag vaknat upp utan att mamma har varit hemma....*snyft*
Mamma säger att hon jobbar, hon är 33 år och har fått sommarjobb på volvo...(de jäklarna som "sparkade henne".)
Iallafall så är det någon som passar mig på dagarna. Det e morfar & mina två mormor:ar. Jag får göra en massa kul, idag har jag gjort sallad till pappa, jag fick riva isbergssalladen och dela gurkan. Sen har jag hjälp morfar att fixa alltandörrarna. Nu går de att öppna snabbt & lätt.
Morfar har hittat blåbärsris på våran uteplats så jag mumsar jordgubbar & blåbär här på dagarna.
Blöjan slipper jag nästan hela dagarna..hahaha morfar var med mig igår på toan när jag gjorde nummer 2 och han hade inte hjälp någon unge på över 23..hahaha.
Om jag skall vara ärlig så e jag faktiskt ganska duktig på att gå på toan..ibland händer det ju olyckor men det verkar de överleva.
Jag härmas oxå...när jag höra någon säga en mening så väljer jag ut ett av orden och så säger jag det. Måndag, tisdag, onsdag,torsdag,fredag, lördag & söndag kan jag säga. och när pappa frågar vad man får på lördag så säger jag doodooo. Eller godis som jag menar.
Den 24:e Augusti när min faster Emma fyller år så skall jag börja på förskolan. Det skall bli såå himla kul.

Mamma & pappa säger att jag har blivit en såå STOR kille, men vaddå?? Det har jag väl alltid varit??!!

En snabb uppdatering på vad som händer i mitt lilla liv!!

Kramar i massor & Trevlig Sommar på er där ute!!


RSS 2.0