Ses snart igen.....

Jag har sovit hos Farfar & "Månna" i helgen. De kom och hämtade mig redan vid 11.30 på lördagen, och de körde hem mig vid 17.00 tiden på söndagen. Jag har varit så snäll, Farfar & Månnna tyckte att jag var såå rolig när jag sa/visade dem att jag ville ha smör på mackorna!! Vi har varit ute jätte mycket, min cykel har jag haft med mig oxå. Jag grät inte en ända gång och jag frågade bara efter Jenny en gång när jag skulle sova för natten och på söndagen när jag skulle sova lunch. Jag samlade pinnar, kottar och stenar.
Hemma igen och Farfar & Månna tyckte att jag är tuffare hemma än borta....kanske e det såå. Mamma & pappa hade saknat mig sååå. jag hade väl gjort det samma...kanske..hahaha.
Vi åkte till Farmor en snabbis för  vi skulle hjälpa henne med vinden. Roliga Ralf & Gull-Britt var där, efter en stund kom även Faster Emma, Karina & Johanna.
Pappa ville hem till 20.00 sporten så det var bara att snabbt ta på sig kläderna och brumma hem!

Idag klockan 10.00 kom min bästis Vilmer & Roliga Emma på besök, Vilmer hade besök farbror doktorn. Han skulle få reda på om hans öron hade läkt ordentligt. Det var vätska kvar vilket inte var ovanligt så han skulle få komma tebax igen!!
Iallafall så var han lika pigg och snabb som vanligt när de kom på besök. Han e så himla rolig, han lär mig en massa roliga saker, fast mamma tycker nog inte att det samma...haha.
Vid 12:00 skulle vi åka och träffa mormor, vi fick säga hejdå till Roliga Emma & min bästis Vilmer.
Mormor stod och väntade på oss, vi gick och läkade lunch, efter det ville mamma kika i lite affärer och då passade jag på att  härja vilt inne på Lindex, mormor sa:
- Jenny, nu är det nog slut tittat i affärer med Joel...
Vi gick iallafall vidare in till Ica för att handla lite, mamma gav mig nappen för hon tyckte att jag skulle sova "lunch". Det tog inte många sekunder innan John Blund kom på besök..
Jag vaknade av att mormor & mormor stod och kikade på mig, jag sa:
"-Jenny Borta!" Mormor förklarade då att mamma Jenny hade åkte hem för att hämta Lasse & Barbro. Mormor & Morfar skall passa våra katter när vi åker till Ställdalen, vi skall hälsa på gamle morfar Börje & gamle mormor Inga-Stina.
Tur att mormor & morfar är så snälla så de kan passa mina älskade katter, eller jag menar min & Nathalies katt!!
Pappa skall till Örebro för att jobba, jag och mamma passar då på att följa med! Det sägs att det finns kvar en massa snö där! Jag får ta med mig min skyffel och hjälpa Börje att skotta bort all snö!!

Morfar kom hem när jag satt och åt,  jag blev så glad. Jag vinkade och slängde "släng pussar" till honom genom fönstret. När han klev in innanför dörren så ropade jag glatt "Billy" Det blev bus och i mellanåt fick alla sig en varsin kram. Det är det nya nu som jag gör! Spontan kramas....

Jag och mamma brummade hemåt, vi klev innanför ytterdörren och det tog inte många sekunder innan det klingade på dörren. Det var min roliga morbror Stefan & Söta Jasmiina som kom på besök! Kul att få se dem innan vi åker iväg. Mamma gjorde gröt som jag med hjälpa av Stefan mumsade i mig, jag klämde en macka med "mör" på oxå.
Kvällen led i mot sitt slut, det blev tvättning av kroppen & borstning av tänderna, sedan var det tack och god natt för idag!!

Ha det så gött i vecka allt folk.....Va rädda om er, var snälla & håll sams!! (Citerat av morfar)

Kram
 


Överlevde...

Det är sant! Jag överlevde Ullareds resan. Mamma säger att jag är såå himla snäll. Nattis & Felicia var oxå med. Jag tycker att Nathalie är sååå himla rolig, "Na" som jag kallar henne är min idol!!
Jo, vet ni?? En annan rolig sak som hände! Helt plötsligt när vi e inne i affären så kommer Farmor & även lite senare pappa!!
Och en sak till!! De hade kört med Hippon ända ner till Ullared! Mycket märkligt då jag & mamma har motorvägsförbud med Hippon! Men, men.....
Idag har varit en jätte rolig dag! Mamma, jag, Roliga Emma & min bästis Vilmer har varit i Kärra och badat i simhuset! Det var otroligt kul. Lite försiktig var jag medans Vilmer var helt "galen" som vanligt! Han testade att dyka ett par gånger. Tur att Roliga Emma var så snabb och räddade honom. Vi testade även rutchkanan, den var snabb och lite farlig. Hade man otur kunde det bli "pang" & "aj" i huvudet. När det blev dax att lämna bassängen så hamnade jag & Vilmer i varsin barnstol mitt inne bland alla duschar. Det var oxå jätte kul, vi fick duscha helt själv. Fast det var mest roligt att duscha mamma & Vilmer!!
Vi fikade lite på utsidan sedan drog vi vidare till Ikea. Jag fick testa Vilmers bilbarnstol, Vilmer fick plats i sin räklåda så där hamnade han!!
Väl framme var morzorna hungriga, jag & Vilmer var halv hungriga. Lite mat i magen sedan fick vi gå ner och leka en liten pytte stund!!
Mamma tror nog inte att jag såg, men det gjorde jag! Roliga Emma & mamma Jenny köpte med sig ett 6-pack med nergerbollar, vi blev inpackade i Roliga Emmas brum brum och sedan bar det iväg hem till mig! Vilmer var så trött så han somande innan vi ens var framme. Han fick låna min "Bugga" och sedan såg jag inte Vilmer nägot mer. Jag hamnade i min säng för mamma tyckte att jag oxå skulle sova "middag" Jag kämpade en jätte jätte lång stund och jag hann att göra nr 2 innan jag somnade!
Roliga Emma & Vilmer hade redan åkt när jag vaknade, jag som ville visa Vilmer min nya fin sulky! Jag satt och mös med mamma jätte länge istället!!
Pappa kom hem och sedan rullade kvällen på tills det blev dax för sängen igen!!

I morgon lördag blir det en ny spännande dag för mig! Mamma & Pappa skall på 30-års fest, farfar & Monica skall passa mig då! Jag skall sova över där. Kul Kul!!
Kram kram på er alla där ute & Ha en jätte trevlig helg!!

Sandlåde bilder & Hejja Frölunda..

       

Käkat sand & sett de där blinkande stjärnorna....

Igår var jag i sandlådan med Morbror Stefan & mamma. Kasta sand rak upp i luften e kul, helst skall man kasta på någon. Mamma & Morbror Stefan såg inte så glada ut när jag försökte med detta. Därimot såg de jätte glada ut och de skrattade högt när jag råkade få till ett sned kast med sanden. Samtidigt när jag kastade så hade jag munnen öppen. Självklart fick jag in all sand i munnen. Bläää, medans mamma skrattade högt och borstade bort sanden bad hon mig att "prutta"med min mun. Det var kul för då sprutade nästan all sand ut ur min mun. Efter knastrade det gott i tänderna. Vi gick in efter ett tag för det var mindre varmt ute.
Jag vaknade efter middags tuppluren och farmor var på besök, jag satt å mös i farmors knä innan jag hade vaknat till liv. Det tog inte så lång tid innan pappa & farfar klev in innanför dörren. Mamma & farmor skulle åke till faster Emma. Jag, pappa och farfar åkte å hälsade på gamle farfar & farmor, jag var lika snäll som vanligt.
När jag och pappa sedan parkerade bilen hemma på gatan så stod mamma & farmor där?? Undrar hur länge de hade stått där?? Iallafall så plockade mamma ut mig ur bilen och det var nu jag fick syn på "de där blinkande stjärnorna" som mamma brukar sjunga om när jag skall sova. Fast nu blinkade de inte...det var flera stycken där långt uppe i himlen. Jag & mamma följde farmor till bilen och hon åkte hem.
När mamma sedan lade mig i sängen så sa hon:   "-nu Joel får du nöja dig med din snutte Zixten, du e så stor så du behöver ingen napp, god natt å sov så gott"   Hon gick ut, ha ha tror hon att jag e dum eller?? Självklart hittade jag en napp i sängen och nu somnade jag så gott!!

Idag har jag varit ute i sandlådan och träffat andra barn. Kastat sand har jag inte gjort. Sovit gott i min vagn och mamma har suttit ute på våran altan och myst i den härliga solen. Lasse & Barbro har sprungit in och ut...Lasse är borta längre stunder, medans Barbro bara e borta små korta stunder.
Idag har jag även Hejjat på Frölunda så mycket jag orkat, fast de fick stryk ändå...sk.t oxå!
Mormor, morfar & morbror kom förbi och kikade på matchen. Imellan åt tror jag att de kikade mera på mig än på Hockeyn.
Nej nu måste jag sova för det blir en lååååång dag i morgon! Vi skall åka till Ullared..*Jippi* Säger mamma. Jag själv håller tyst!!

Kram kram

Frölunda vann...*Jippi*

10.30 satt jag på min cykel och trampade, mamma har fixat så att jag kan börja prova att trampa.
Det går sådär. Gunga ville jag inte göra idag, det var roligare att putta på min cykel.
Jag har hunnit  varit med mormor2 hos frissan, mamma skulle oxå ha klippt sig med det blev ändrade planer. Måste bara berätta att mormor2 höll på att inte klippa sig. Det första vi såg när vi klev in på Frisörsalongen var en jätte lång tjej med långt ljust hår med en rosa tuppkam på mitten. Döskalle tröja hade hon på sig, killen som stod brevid hade konstiga långa pinnar i en massa ollika färger i håret. Mormor2 såg förskräckt ut. Sen kom en söt liten rödhårig tjej fram och sa att hon skulle klippa mormor2.
Undertiden det klipptes så kom min pappa och hämtade mig, han jobbar granne med frisörsalongen. 350kr för tvätt, klipp och styling. Ett pang pris!!
Pappa kom tebax och dumpade mig hos mamma. Jag fick kika i kakburken. *Mums*
Jag blev  fastspänd i bilen och sedan var det bara ZZZZzzzzznark.
När jag sedan slog upp ögonen så befann jag mig på Fridhemskyrkogård. Mamma & mormor2 var ute på en promenad. Vi skulle fika på altanen men solen hann att försvinna. Vi fick fika inne istället. Pappa kom hem och mormor2 åkte hem till sig!
Pappa & jag gick ut för att spela lite Pang! (Innebandy) Mamma smet iväg och kom hem med en massa kvistar i handen. *hm*?? Undrar vad hon skall ha dem till??
Senare när det hade börjat att bli mörkt så klingade det på dörren, det var mormor & morfar som kom på besök. Det skulle bli hockey på tv:n. Pappa hejjar jätte mycket på Frölunda, mamma hejjar oxå fast hon e inte lika arg när hon hejjar. Morfar säger inte heller så mycket.
Efter en liten stund kom Morbror2 oxå på besök, det var ett tag sedan jag såg honom. När jag fick syn på honom så glömde jag att säga hej! Jag frågade bara efter Na. Kent kom helt själv! Ingen av hans 3 söta tjejer var med. Jag som längtar såå efter mina kusiner....
Kvällsgröten serverades inne på mitt rum på mitt alldeles egna bord. Det var jätte mysigt att sitta där inne och äta. Mormor hittar på sånna roliga saker med mig, jag fick henne även att krypa in under mig säng för att ta fram bollar till mig. Fast det gick snabbast när jag kröp in under och hon drog ut mig! Vilket team work!!
Jag busade lite innan jag fick gå och lägga mig.....

Bus Bus


Skulle ha plockat sten....

Söndags förmiddag och pappa + mamma fick för sig att de skulle ta med mig ut till havet för att plocka sten. Ja har ni hört något tokigare??
Jag blev så trött på vägen dit fast det var inte så långt vi åkte. Björlandakile heter stället vi åkte till. Iallafall så somnade jag såååå gott i bilen och medans mamma stod på utsidan av bilen och vaktade mig medans jag sov så var pappa på standen och plockade sten. Nu undrar ni säkert varför mamma & pappa har fått för sig att plocka sten??
Jo det skall jag berätta för er! De skall ha stenarna till att lägga runt ett träd (som en ring runt) som står på våran ute plats .
Jag hade visst sovit ett bra tag för mamma & pappa hade visst hunnit med att åka till Plantagen, Bra Sommar Möbler & Jysk, Bauhaus. De hade även hunnit med att hämta upp farmor.
För ni som undrar  så e Mamma & Pappa är på jakt efter nya ute möbler. Vi hämtade även upp farmors sytser Gull-Britt efter en liten stund och nu fortsatte jakten på nya utemöbler.
Jag kan berätta att vi åkte runt lite här och där. Tillslut hittade iallafall mamma & pappa ett par fina stolar på Hornbach, bordet beställdes på Bra Sommarmöbler.
Vi åkte med hem till farmor som bjöd oss på mat. Där blev det sedan en massa bus. Roliga Ralf, faster Emma & Söta Linda kom oxå och hälsade på hos farmor. Nu var hela huset fullt med folk, så himla roligt. Jag busade tills jag blev varm, trött & sugen på gröt. Farmor fixade gröt till mig och sedan åkte vi hem.
Jag somande nästa på en gång mamma lade mig i sängen.

Hoppas att ni hade en lika trevlig söndag som jag hade!!

Kram

Lördagens händelser...

Lördags info i korthet:

Vaknat. badat, kikat på Öb, lämnad hos farmor, grejat i våran trädgård, flörtat med grannen, sovit i vagnen, fått besök av Morbror Stefan & Söta Jasmiina, blivit passad utav mormor & morfar (mamma & pappa var och kikade på Frölunda)Bloggar mera i  morgon.
Hej hopp


Vad har hänt idag??

Vaknat, badat, ätit frukost, fått skäll (hon skällde jätte högt) av mamma, vart på stan med mamma & farmor, hälsat på Faster på hennes jobb, åkte rutchkana, lekt med dockvagn + docka, fått besök av momor1 & mormor2 & morfar.

Om ni undrar varför mamma skällde på mig JÄTTE HÖGT & JÄTTE MYCKET så var det för att jag drog Lasse i svansen så hårt jag bara kunde. Han satt i fönstret och jag ville ha ner honom. Han försökte för sitt liv att vara kvar på fönster brädan. Det slutatde med att han föll ner med ett "pang" i golvet. Jag tyckte att det var såååå roligt och skrattade så mycket jag bara kunde. Mamma hon verkade skälla så mycket hon bara kunde.

Jo, idag har jag lärt mig två nya namn, Nett & Ana....vad tror ni att det e för några namn?
Klura på det ni!!

Snipp Snapp Snopp...

Trädgårdsmästare...

Mamma & Jag har lekt trädgårdsmästare idag. Vi rensade bort nästan allt ogräs i jordgubbslandet, fast vi sparade lite så vi kan greja även nästan gång när solen kikar fram. Sen gick mamma loss på allt ogräs så nu har vi nästan inget onödigt ogräs kvar...eller jo kanske lite ändå. Vi får se vad vi skall odla/plantera nu? Är det någon som har bra förslag på vad man snart kan odla?? Vi e ju helt "gröna" på det här med trädgård....hahaha. Nu fick jag allt till det!
Jag hostar allt mindre och idag har jag inte fått någon otäck medicin alls. Näsan därimot visar 11 nästan hela tiden..haha.
Lasse & Barbro har varit med ute idag och grejat, fast de gick mest runt och kikade lite. Lasse fick gå själv och det tog inte lång tid innan han var borta. Det var tur att det var så varmt & skönt ute idag. Jag blev glad när jag  såg honom komma krypande tebax efter en liten stund. Han såg rädd ut. Ja, mamma säger att det kan vara farligt ute i den STORA vida världen om man inte passar sig. Barbro verkade trivas bäst på insidan.

Senare på dagen kom min älskade pappa hem. Det blev mat och efter den så gick vi ut på en promenad. Det var skönt att få komma ut igen, nu var det dock lite kallare. Jag retades med mamma & pappa hela tiden genom att ta av mig mössan och vantarna. Mamma tyckte att det var kallt och som tur var så låg det en extra mössa i vagnen min "Spindel mannen". Mamma fick låna den av mig och hon blev så söt. Pappa tittade på mamma & skrattade. Han tyckte nog oxå att hon såg söt ut. Innan promenaden så hade jag nämnt att jag ville gunga men mamma & pappa bara gick och gick och gick. Skulle vi aldrig komma till de där gungorna snart??
Nu stod vi plötsligt utanför vårat hus, "men hallå jag har inte fått gungat än"
Tur att mamma inte var så glömsk den här gången, hon höll vad hon lovade. Mamma körde mig vidare till lekplatsen, där stod de!! De roliga gungorna.
Jag fick först prova att sitta "riktigt" på en "riktig" gunga men det tyckte inte jag var kul. Man var ju tvungen att hålla i sin jätte jätte jätte hårt. Jag ville gunga i Bebis gungan och det fick jag. Mamma satte sig på gungan brevid. Jag ville att de andra två gungorna oxå skulle gunga och självklart gick mamma dit och putte fart på dem oxå.

Mannagrynsgröt serverades när jag kom in och efter den var det dax för ny blöja, tvättas, på med pjamasen och sedan borsta mina 12 tänder.



Znipp Znapp Zlut För Dagens Buz

Mina fina blåvita kläder...

Min Nya Mössa
Mina Nya Vantar
Mina Nya Strumpor
Min Nya Gubb Keps

Tack snälla Mamma, Farmor & Mormor2

19 hela månader......

Tänk vad tiden går snabbt!
Idag är jag på pricken hela 19 månader. En stor kille.

Min hosta e bättre men jag e inte helt bra, näsan rinner och det killar i öronen i mellan åt. Nu innan jag somnade hade jag 38,5 C i Feber igen. Inte kul. Och vet ni?? Medicinen som jag får har vissa biverkningar. Läkaren berättade inget alls för mig och mamma. Det var tur att tanten på Apoteket berättade att man kunde få hjärtklappningar bla. Fast det var inget farligt och det går över snabbt. Mamma läste på baksidan utav medicinen och där stod det även att man bla kunde bli darrig av den. Och darrig blir jag allt, hjärtklappning har jag inte fått känna på än iallafall. Mamma & Pappa ger mig bara medicinen om jag hostar en massa.

Mitt på dan hade jag ingen feber, mamma, Farmor & Mormor2 drog då en snabbis till Frölunda torg för mamma ville köpa mig en ny vindtät vår mössa och nya fina tunna finger vantar. Jag fick även nya fina strumpor, en ny cool "gubb" keps i jeans. En ny fleece jacka och en ny vinter Jacka till nästa Vinter. Ja e man så snäll som jag är i affärena och e 19 månader prick på dagen så får man en massa saker. Mamma hon bara provar och provar och provar olika klädesplagg på mig och jag vet inte hur många mössor och kepsar jag prövade utan att säga ett ord. När fleece jackan sattes på så var jag bara tvungen att gå till omklädnings för att se hur densåg ut. Den satt som en smeck!
Vi drog oss hemåt, självklart så somnade jag i bilen och när jag sedan vaknade upp så var det utav den där jäk....a hostan. Farmor & Mormor2 var kvar.
Efter en liten liten stund så ser jag i fönstret att Faster Emma kommer gående. Jag å mamma mötte henne i dörren. Precis när dörren hade slagit igen så öppnas den igen. Det e morbror Stefan & Söta Jasmiina som oxå kommer på besök. Det blev bus en liten stund. Sen kom det bästa på hela dagen. Min pappa kom hem. Gud vad jag älskar min pappa!
Han är bäst!

Godnatt alla där ute!!

ZZZZZzzzznark

Så här ser jag ut idag..

En riktig Blåvitare....

Känner ni igen mig??

9 timmar gammal och jag ser ut som en riktig Tjock skalle!
Måste ju säga att jag är mycket snyggare idag....hahaha

Gott & Blandat från senaste..

 Jag & farfar leker  Felicia & jag myser
  Sitter med sin coola stil med sin coola toffs  Myser med Linda  Min fräcka Mora Träsk Tröja  Hejja Frölunda  Sked trixet

Måste bara berätta...

Clarie (Mammas kusin) & Mattias fick en STOR kill bebis idag 4860 tung & 56 lång. Bebisens syster Johanna hade visst sagt "Det får väl duga"  hon hade även frågat sin mamma " Skall du ha en bebis till eller??"
Mamma fick även reda på idag att hennes före detta arbetskompis hade fått en liten tjej bebis för ett tag sedan. Hon vägde bara 2010g när hon kikade ut i den stora vida världen.

Mamma & Jag Säger Grattis Grattis.

Föresten, jag vill oxå ha en broza eller zyrra!!

Hej Hopp Alla STORA och små


Jo visst lever jag....

Hallåååå.........Här e jag igen!   Jihhhaaa


Sorry att jag har legat på latsidan, det blir så ibland.
Jag mår sådär om jag skall vara ärlig, Jag har åkt på en jätte förkylning. Näsan rinner, vätska i öronen som gör jätte ont, svullen och röd i halsen. Hostar som en tok på nätterna så jag håller hela huset vakna. Men jag leker och busar imellan åt iallafall. Jag har iallfall fått medicin som skall ta bort det mesta utav hostan, hoppas att jag slipper hosta så himla mycket inatt. Mamma säger att det bara är början, det kommer att bli värre med sjukdommar när jag börjar i förskolan. Appropå förskolan så får jag inte börja fören till Hösten. Det är sååå himla långa köer. Det kanske är tur i oturen att mamma är fritidsforskare nu.
Annars rullar allt på som vanligt, busar, äter, bajsar, äter, jagar katterna och en massa andra busiga saker.

Jo vet ni idag? Jag fick träffa tant doktorn idag, jag var så himla duktig tyckte mamma, det var bara  lite obehagligt när tant doktorn tog en öronpinne och vevade runt i min onda hals. Hon stack mig i fingret så att det kom blod, fast det gjorde inte ont och det var inte läskigt alls. Tanten som stack mig i fingret tyckte att jag var sååå duktig så jag fick 2st klister märken ( De klistarde jag upp på min säng) Mamma var sååå Stolt över mig. Mamma berättade för mig att det är inte för att vara elak när docktorn gör sånna saker med mig, det är bara för att hjälpa mig.

Nu försöker jag bara att bli frisk igen så jag kan få träffa mina kompisar och kusiner www.nattisfelicia.blogg.se 
Jo just det. Ni kan gå in på mina kusiners blogg och kika där om ni vill för jag vet att jag finns med på bild där.

Ha det så bra och hopppas att ni alla där ute e friska
Natahlie, du får krya på dig. Älskar dig Naaa!

Kram Kram

RSS 2.0