Mitt liv rullar på...sakta men säkert...

Ja mitt liv det rullar på, det går bra på dagis nu, de två första inskolnings veckorna gick bra ända tills torsdag & fredag kom. Först då fattade jag att mamma och pappa gick ifrån mig och lämnade mig där. Jag var så där jätte ledsen som bara jag kan vara...skrek allt vad jag kunde..."mamma kvar leka" men mamma bara flinade och sa att hon kommer tebax. Och det gjorde hon oxå som tur är!
Nu när mamma lämnar mig så är jag inte ledsen mera, jag har sååå bråttom till fönstret för jag vinkar hejdå där! Ibland står även alla de andra barnen med mig och vinkar till min mamma! Hon vinkar med allt hon har, ibland står hon på ett ben och vinkar med bägge armarna och det benet hon har i luften!! ha ha hon e bra tokig min mamma!!

Sen har jag fått en alldeles egen STOR säng, mamma och pappa säger att jag är jätte duktig. Jag sover i den hela nätterna. När jag vaknar om mornarna så ropar jag först på mamma och pappa för att höra så att de verkligen är hemma, sedan traskar jag dit och kryper upp i den STORA sängen. Fast på vardagarna så väcker mamma eller pappa mig. Måste ju få hjälp med att fixa iordning mig inför dagis!

Det är kul på dagis, lite konsigt är det för vi på mitt dagis sover "lunch" innan lunchen. Jag kommer dit klockan 09.00 och dår får jag leka en timme med de andra barnen. Klockan 10.00 så skall vi sova, det får vi göra fram till 11.45 då det är dax för oss att käka lunch. Efter det får vi gå ut och leka, när jag sedan blir hämtad och får syn på mamma så springer jag dit så fort jag bara kan och säger "hem, hem, hem".

Besök i kyrkan har jag oxå hunnit med! Tråkigt värre, man måste sitta stilla och vara tyst! INTE KUL!! Den där saken som kallades präst hällde vatten på Robins huvud, hon gifte oxå Mattias & Mammas Kusin Clarie. Det blev mycket roligare när besöket i kyrkan tog slut. Då åkte vi till ett annat ställe där det fanns andra barn. (Mina kusiner var oxå med Naaa & liiissia). Där kunde man springa så mycket man bara ville. Jag blev helt svettig och knallröd i ansiktet. En knasig tant trodde att jag hade fått en allergisk reaktion eftersom jag var så röd!! haha
Min älskade faster snäll och hämtade mig när kvällen höll på att bli natt!
Tack älskade Emma & Nancy för passningen!!

Kommentarer
Postat av: Emma!

Va roligt att se att du har uppdaterat lite killen! =D och det är bara roligt att få passa och vara med dig min älskade prins! =D

2009-10-08 @ 15:31:33
URL: http://emmoo.blogg.se/
Postat av: nancy

Ingen fara :)

2009-10-11 @ 19:28:06
URL: http://giveitall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0