Bortrest.....

Maste bara beratta att mitt tagentbord har blivit sa konstigt.....mina aao med prickar over har forsvunnit....ar det nagon dar ute som vet hur man far tillbaka sitt vanliga tagentbord???
Iallafall sa har jag hunnit att vara hemma ett par dagar och de har varit sa roooliga, jag kan verkligen utforska alla horn och vrar. Det ar ju jatte kul att kunna resa upp sig och kika lite hogre upp an vanligt.

Igar lamnade mamma av mig hos farfar och Monica. Mamma och pappa skall pa brollop (idag lordag), pa sondag skall vi vidare till ett stalle som inte ligger sa langt ifran Grebbestad. Eftersom jag inte kan folja med pa brollopet sa tyckte mamma och pappa att det var bast om Farfar och Monica passade mig och sedan tog med mig till det dar stallet vid Grebbestad. Mamma och pappa har lovat att komma efter. Det skall bli kul att se hur mamma klarar att vara ifran mig i 2 dygn.
Sa nu vet ni varfar jag kommer att vara annu mera seg pa att uppdatera min blogg, jag kommer inte att vara hemma pa ett bra tag.

Pappa har semester, tank, jag kommer att fa vara med pappa i 4 hela veckor, helt underbart!!

Ni far ha en jatte trevlig sommar och en underbar semester for det skall jag ha!!

Tusen plus Hundra Kramar


Ätit & Kikat på båtar....

Nu e vi tebax på hotell rummet. Jag, mamma, pappa & pappas arbets kamrat  Fredrik har varit ute och ätit på restaurang. Jag fick ......ja kan ni gissa???
Gröt!
Det var första gången jag träffade Fredrik, jag var inte rädd för honom, å han var inte rädd för mig!
Efter maten gick vi ner till ett ställe vid vattnet. Där fanns det en massa båtar, jag "coolade" i min vagn.
Sen gick vi hem för det var dax för läggdags för mig, egentilgen skulle jag ha lagt mig å sovit för länge sedan.
Nu skall jag lägga mig!
Kram & Godnatt

Lite smått & gott:

I lördags var vi i Varberg och kikade på båtar, där åt jag min1:a kanel giffel alldelses själv, mys & vart på kafe.

Nu bor jag, mamma & pappa på Hotell i Helsingborg. Pappa måste jobba, jag & mamma passade då på att följa med! Det är ganska roligt att bo på hotell. Längst ner där man går in (där det står trevliga tjejer bakom en disk) finns en lekhörna, idag träffade jag en två-årig tjej som hette Vilja, jag ville ta alla saker som hon lekte med! Mamma stoppade mig.
Mamma säger att jag har blivit jätte duktig den senaste tiden. Och jag kan berätta att en helt ny värld har öppnat sig för mig!
Jag ställer mig upp över allt, jag går längst allt jag kommer åt. Jag sätter mig ner alldeles själv, fast det brukar bli med en kraftig duns. Jag kryper istället för att åla mig. Jag kan sätta mig upp alldeles ensam, jag kan till och med ta mig uppåt i en trappa.
Alla djur jag ser kallar jag för katt. Mamma säger:
- nej Joel det är en Hund.
Idag har jag och mamma dansat, sparkat fotboll, kikat i affärer, mys i det härliga vädret. Efter det härliga vädret så kom det sååå himla mycket med vatten ifrån himlen. Som tur var så hann vi tillbaka till hotellet. Mamma har tränat en massa gång med mig, det går ganska bra.
Mamma tog med mig in i ett rum där mamma prövade kläder, det var så stort så mamma släppte lös mig på golvet. Hur kul som helst, jag satt på knä och pussades med killen som var på den där blanka väggen, han liknade mig ganska mycket. Jag försökte att rymma, men mammahade ställt för utgången med pallar.

På vårat hotellrum som har vi fönster ända ner till golvet, där är min favorit plats. Där står jag och kikar ut. Pappa säger att det är ett annat land som man ser när man kikar ut. Danmark heter det. Undrar om det är där som morfars pappa har bott??
Idag när det regnade som mest så stod jag och vinkade till regnet, det vinkade inte tillbaka!!

Nu den kommande tiden kan jag tyvärr lova att det blir dåligt med bloggande.

På onsdag åker jag och mamma hem, vi får låna pappas bil. Torsdag kommer pappa hem, fredagen blir en packdag. Lördag lämnas jag till min farfar & Monica. Mamma & Pappa skall på något som heter Bröllop. Söndagen åker jag till något ställe som ligger väldigt nära Grebbestad. Mamma & pappa har lovat att komma de oxå, frågan är bara vilken tid, det återstår att se. Jo! Söta Nicole följer oxå med.  Jag, farfar & Monica skall  hämta upp henne på vägen.
Vi kommer att vara där ca 1 vecka, sedan måste vi hem & hämta våra älskade katter för vidare färd upp till Värmland och stora skogen. Vet inte hur länge vi stannar där, men iallafall så skall vi sedan vidare till en stuga som vi har hyrt tillsammans med Min Bästis & hans familj.

Just nu orkar jag inte blogga mera, skall gå å busa med pappa!!
Hej hopp gummi....propp
Hälsningar ifrån Helsingborg

Har legat av mig....

tyvärr så har jag legat av mig med mitt bloggande. Jag hoppas att jag skall få tillbaka lusten och orken. Jag har efterlyst dem på efterlyst....hahaha
Hoppas att ni mår bra där ute och glöm ej:
ta på er solskydd och drick mycket med vatten...


Idag har jag vart inne i STORA staden

Har fått rullat med mamma in till STORA staden idag. Vi träffade upp mammas Kusin och hennes unge! Jag kikade såå på Johanna som Claries dotter heter.
Vi träffade även på morfars bror, jag blev rädd när han & Johanna busade, mamma var på toa så Clarie försökte att trösta mig så gott det gick. Tur att mamma kom tebax så snabbt. Det blev bättre när jag fick mig en majskrok och lite käk. Fast lite reserverad för "Farbror Börje" var jag allt.
Vi gick in en sväng på det där roliga stället där det finns en massa grön/rosa kaniner och en massa konstiga saker som åker/flyger hit och dit. Jag somnade så jag hade det inte så roligt, jag blev väckt när vi var på väg ut för mamma ville byta blöja på mig.
Min snälla pappa kom in till stan och hämtade upp oss, vi hade lite brottom hem för mamma skulle tvätta.
Väl hemma blev det mat för min del och mamma började med tvätten. Jag & Pappa lämnade mamma hemma och åkte iväg, nu fick mamma var lite för sig själv, tror att hon behöver det. Även om hon älskar mig över allt så tror jag att hon behöver lite tid för sig själv. + att  jag och pappa behöver oxå göra lite saker tillsammans, ensamma.

Vink vink

Ps, den där härliga gula varma saken har kommit tebax, så nu behöver jag inte ha så mycket kläder på mig.
Hur skönt som helst!!


RSS 2.0