Jag börjar att bli frisk!!

Äntligen börjar jag att bli frisk, imorse kunde jag äta min gröt som vanligt (även igår kväll). Det gör inte ont i halsen längre.
Mina utslag på benen är kvar men dem har jag inga problem med.
Men vet ni en annan sak???
Min Bästis Vilmer www.vilmerkilefors.blogg.se har fått något som kallas Vattenkoppor, mamma säger att man kan få prickar på precis hela kroppen och att det kliar. Det låter inte roligt och jag tänker självklart på min bästis, Jag som skulle träffa honom den här veckan. Tur att det kommer många flera veckor framöver.
Sen vill jag berätta en sak till. Jag har börjar att springa/gå på tårna. Mamma skrattar så för hon gjorde likadant när hon var liten.
Idag kommer mormor på besök, hon är ledig ifrån sitt jobb, hon skall jobba hela helgen.
Pappa har åkt långt långt bort, till ett annat land, Italien heter det. Men han kommer snart hem. På söndag får jag träffa honom igen och då skall vi busa & mysa!
Höstiga hälsningar på er alla där ute!!
Kram

Jag har blåsor i halsen....

Jag har varit hos farbror doktorn igen, jag hade blåsor i halsen. Inte undrar på att det gör så himla ont. Jag går omkring med munnen öppen hela tiden, dregglet bara forsar ut. Där i mellan får jag så himla ont att jag bara skriker allt vad jag kan rak ut, ingen kan varken prata eller få kontakt med mig när jag får så ont. Jo att visa mig Barbro fungerar.
Farmor & Faster var snälla och följde med mamma & mig till doktorn. Väl inne så piggnade jag till. Är det inte konstigt...varje gång man åker till doktorn så blir man alltid friskare på vägen dit eller väl framme.
Väl hos Doktorn så höll mamma fast mig så hårt hon bara kunde, det kikades i mina öron och i min hals. Lyssnades på mitt lilla hjärta och mina stora starka lungor. Det värsta var när det skulle in och vevas med en tops i halsen på mig. Det var inte kul, tur att det gick så snabbt. Mamma säger att det måste göras och det är inte för att vara elak.
Vi fick vänta en stund sedan sa doktorn att jag hade ett förkylningsvirus i halsen, vi åkte till Apoteket och sedan köptes det glass. Det fick jag sedan till kvällsmat för gröten gjorde så ont i min hals, jag gallskrek så fort gröten kom ner i halsen, klump mamma hällde bubbelvatten i halsen på mig, fast det blev ganska bra ändå för gröten hoppade snabbt ut ur min mun. Pappa kom med en jätte bra idee. Jag fick glass till kvällsmat, det känndes skönt när det blev kallt i halsen. Efter det var mamma tvungen att duscha av mig allt dreggel som jag hade dregglat under dagen.
Mamma & Pappa nattade mig tillsammans, det är så himla mysigt när de gör det.
Kram & Godnatt


Ingen rolig natt!!

Vaknade vid 02.00 och hade jätte ont...eftersom jag inte kan prata så kunde jag inte berätta för mamma & pappa vart det gjorde ont. Jag blev stel och vred och vände mig tills det släppte, detta upprepade sig säkert 7 ggr. Pappa hämtade Barbro åt mig så jag fick lie annat att tänka på det fungerade sådär, jag kunde säga Barbro och le lite medans jag hade så ont. Tillslut var jag så utmattad och trött att jag somnade hos pappa.
Nu på morgonen hade jag 38 C i feber, jag åt lite lite gröt och några majskrokar men jag har ingen vidare aptit. Tur att farmor skickade med bubbelvatten till mig igår så jag får vätska i mig.
Jag vill bara leka små korta stunder på golvet sedan vill jag sitta i mammas knä och mysa. När jag väl är nere och leker på golvet så är jag sååå klumpig, jag snubblar och gör illa mig hela tiden. Nej Fy Bläää vad det är tråkigt att vara sjuk
Hoppas att jag kan få bli frisk snart.
Ni får ha en trevligare dag än vad jag har!
Snoriga hälsningar

Min Gitarr...

Här kommer den....


Sjuk Sjuk & Mera Sjuk...

Så här såg jag ut sist jag var sjuk, ser nästan likadan ut nu...Det är inte kul att vara sjuk...bläää oxå!!

Mys Mys & Mera Mys...

Jag och alla mina Zixtrar....


Glömde ju att berätta en sak....

Vet ni??
Jag har fått en alldeles egen gitarr, så nu kan jag & pappa spela tillsammans.
Jag visar alla som kommer på besök min nya fina gitarr. Jag har fått lånat ett av pappas gitarr ställ som jag kan ställa gitarren i så den inte går sönder, det ni!
Hej hopp

Mat, Mat & Mat

   

Mums vad det är gott med köttbullar...

Nu Äntligen.....

Skall jag uppdatera.....
Vad har hänt sen sist??
Jo en massa saker, få se nu vad jag minns??
Jag har varit sjuk (feber i 4 dagar, efter det så blev jag prickig) tredagars feber sa de att det var.
Har lyckats att bli sjuk även idag, 39.5 C Tur att Faster ringde mamma så att hon kunde komma och hämta mig så jag fick alvedon och krypa ner i min sköna säng.
Igår var vi och besökte Söta Jasmiina & Morbror Stefan, även Kent & tjejerna var där. Tror att Morbror tyckte att jag var jätte duktig som kunde trycka på & av tv:n alldeles själv. Roliga Ramsi var inte hemma.
Jag och Faster har varit och hälsat på hos min blivande fru Söta Karina, Faster trodde att jag skulle gå själv, det gjorde jag inte så hon fick bära mig hela vägen dit och hela vägen tebax. Tror att hon tycker att jag börjar att bli tung.
Sen har jag visat Farmor & Mormor2 vart vi skall bo, ja vi har köpt oss en bostadsrätt och jag skall få ett alldeles eget rum. Hur kul som helst. Mamma skulle bara visa farmor & mormor2 vart det låg någonstands men Mormor2 fixade så att vi fick komma in och kika i lägenheten, hon är bara för rolig.
Mamma och pappa letar passade tapeter och färg som de skall ha och fixa iordning med. Är det någon som har bra ideer så är de så välkomna här på bloggen. I mitt rum skall det iallafall vara grönt & grått + en graffit vägg. Hur coolt som helst.
I Fredags så fick jag hjälpa till att passa Nathalie & Felicia, Självklart var även mamma, och mina två mormorna med. Det var fullt upp, vi hann iallafall vara ute och gunga en stund.
I Torsdags fick jag äntligen träffa mina kompisar Vilmer, Cecilia & William. Det är så roligt med andra barn, längtar sååå tills jag skall få börja på dagis....eller inte.
Resten av veckan har jag gjort lite av varje.
Jag kan säga Barbro nu och hon är jättte rolig att jaga, synd bara att jag inte får tag i henne, jag börjar visa mer och mer vad jag vill och inte vill. Mamma brukar fråga mig ibland:
- "Vad har hänt med dig Joel" Fast det är bara när jag inte lyssnar och gör tvärt imot det mamma säger.
Hon har börjat att packa ner saker i stora bruna lådor, mamma säger att det är flyttlådor. Pappa han jobbar, spelar innebandy och tränar......
Ja, detta är lite av det jag har gjort den senaste tiden....självklart har jag gjort en massa andra saker men de kommer jag inte i håg just nu....... (hjälp jag håller väl inte på att få mammas "braiga" minne)

Puss & Kram på er alla där ute och ni....om ni tycker att jag har glömt att nämna något roligt eller viktigt så får ni gärna kommentera det här i bloggen...

Dax För Uppdatering eller vad tycker ni??

Ja, det kommer ( om ett tag) men just nu är jag sjuk, har haft feber sen i söndagskväll, och det är inte alls roligt.
Ni kan gå in på min fasters blogg www.emmoo.blogg.se och kika på när jag käkade min första ostburgare.
Jag har lärt mig att säga Barbro.
Ja som sagt, uppdatering kommer snart!!
Kram kram


RSS 2.0