Gjort det senaste...Ja & så har jag blivit passas utav Kent, Annika & tjejerna (bilder finns på www.nattisfelicia.blogg.se .
Idag har min bästis & roliga Emma vartit på besök. Himla roligt måste jag säga, vi gick ut i det härliga vädret, mamma hade något STORT grönt konstigt på sig, regnkappa heter det visst. Roliga Emma hade en svart. Vi blev helt genom blöta ändå.
Hej hopp!!

Faster Emma Fyller 21 År!!Hipp Hipp Hurra Va Du E Bra!
Grattis På Din Födelsedag!
(bilden är lånad ifrån Faster Emma)

Blandade Bilder

       

Ja här har ni llite blandade bilder på mig!
Hoppas att ni alla mår bra där ute??!!
Det gör jag iallafall!
Puss & Kram

Lite av varje...

Jag har gjort lite av varje de senaste dagarna, mamma har arbetat kväll tis, ons & tors så jag har blivit passad.
I förrgår natt när mamma kom hem så vaknade jag. Trodde nästan att det var morgon, jag var klar vaken och på mitt bästa humör. Jag ropade efter ena katten "Katt Katt Katt", den enda som kom var mamma. Jag hamande i den STORA sängen för mamma trodde att jag snabbt skulle somna om. Nepp jag låg och vinkade till pappas klocka som visar sig i taket, jag fortsatte att ropa efter katterna men de kom inte. Till slut började jag att bli trött igen, mamma såg ut som ett spöke, tror att hon var jätte trött. Iallafall så blev jag dumad i min säng och både jag och mamma somnade så gott.
Morgonen där på var mamma ännu mera likt ett spöke. Ha ha Jag var pigg som en lärka.
Kram

1år & en dag cyklade jag på Avenyn....

Ja så här såg det ut
Mamma & Mormor var oxå med!
Här får jag peppning utav mormor: Eller hon visar hur ringklockan fungerar...

Jag provkörde även min Bobby Car fast då befann jag mig hemma.. 


Bilder ifrån Mitt 1-års Kalas


Nu skall jag berätta...

Södagen den 17:e Augusti fyllde jag 1 år! Dagen började med att jag fick komma till den STORA sängen och mysa med mamma & pappa. Efter ett tag försvann mamma och kom tillbaka sjungande med ett paket. Hon sjöng något om
Ja må han leva..... Jag fick mig ett paket, det var sådär intressant, det var roligare när pappa öppnade det och det visades sig var det var för något i paketet. 2 st ljusblåa marachas, de väsnades så, jag satt med en i varje hand och skakade så mycket jag kunde. Mamma & pappa såg väl inte så glada ut, tror jag hörde något om att mamma redan ångrade sig att hon hade köpt dessa två!! Ha ha ha! Ja hur dum få man lov att vara??
Jag fick duscha och det e sååå himla roligt att sitta och hålla slangen alldeles själv, när mamma frågade mig om jag ville komma upp så vände jag mig snabbt om som blixten och försökte att klättra upp för kaklet så att mamma inte skulle kunna få tag i mig, det fick hon ändå och jag fick komma upp iallafall!
Sov time vid lunch och det var skönt att få vila med tanken på vad som skulle komma ske.
Klockan ett plingade det på dörren och in strömmade det en massa folk, de såg glada ut och de hade med sig en massa paket, vem skulle ha alla dessa??
Det var visst jag, nu skulle det fikas och jag hamnade i min matstol, jag fick sockerkaka utav pappa och självklart fick jag smaka på tårtorna som pappa hade gjort. De smakade sådär om jag skall vara ärlig, sockerkakan var godare.
Nu var det dax för paket öppning, som tur var så kunde pappas kusin Frida hjälpa mig att öppna. Jag hade aldrig orkat öppnat så många paket alldeles själv.
Jag fick en massa fina saker, tack snälla.
Nu var det time för "första sittningen" att gå, jag fick andas ett lite tag innan nästa gäng skulle komma.
Klockan 17.00 plingade det på dörren igen. Nu var det flera som kom och ännu mera paket, skulle jag få alla dessa oxå?? Javisst skulle jag det. Det blev fika igen och nu fick jag käka Tårta alldeles själv, jag som inte ens tyckte om tårtan, efter det blev det paket öppning, Natahlie var snäll och hjälpte mig, morbror Stefan hjälpte oxå till, han rev upp flikar i pappret så att jag kunde riva upp paketen själv. Även nu fick jag en massa fina saker, tack snälla!!
Mamma & pappa var nu sååå himla trötta, morfar såg det och han såg till så att alla åkte hem.
Jag fick min gröt och efter det somnade jag som en stock.

Sammanfattning :
En rolig och intressant dag med en massa intryck, kul att alla kan samlas och umgås. Lägenheten blev ännu mindre efter alla paket. Hade mardrömmar natten efter så jag fick sova hos pappa i den STORA sängen.

Hipp hipp Hurra Va jag e Bra!


Mitt 1-års Kalas...

Japp då har man fyllt hela 1 år, jag uppdaterar lite senare + lägger in bilder. Jag har fullt upp här hemma med att leka med alla leksaker som jag fick. Jag fick bla en Bobby Polis Car med släp, en egen trehjuling och ett eget bollhav + massor utav andra saker + kläder.
Ni kan gå in och kika på min fasters blogg så länge o ni vill www.emmoo.blogg.se
Ha det så bra så länge.
Jo tack snälla alla ni som hjälpte mamma att förbereda inför mitt super duper kalas
& Tack för alla roliga saker & fina kläder som jag fick igår på mitt kalas!!
See you later

Lite av varje...

Jag har gjort lite av varje den senaste tiden, bla besökt Lek & Bus Landet.
Har även testat det där med att gräva i sandlådan, självklart smakade jag på lite sand, det var inte så himla gott.
Sen har jag varit med mamma för pappa har åkt till vårat grann land Danmark.
Det är full fart här hemma, mamma håller på att förberda mitt 1 års-kalas, det skall bli sååå kul.
Tack snälla alla ni som hjälper oss!! Vi är hjärtligt tacksamma!!
Nu skall det grejas lite till här hemma och jag måste hjälpa mamma så att det blir någon ordning på det hela!!
Hej hopp på er alla där ute & Trevlig helg på er!!
Kram

Jag har blivit en bus unge...sägs det...

Och pappa tjallade direkt till mamma...tjalle bytta bing bong..
Jag hade ju såååå roligt i toaletten, det fanns ju vatten där i. Pappa fick stänga igen dörren.
På morgon busade jag med mamma oxå, väldigt konstigt att jag inte får dra och slita i de där svarta snörena som sitter fast i väggen. Mamma säger att det är livsfarliga saker...jag fattar ingenting. Iallafall så skrek & grät jag allt vad jag bara kunde när mamma tog bort mig därifrån. Och droppen var ju när jag inte fick duscha mera...då blev jag riktigt arg. Gjorde allt jag kunde för att få komma tillbaka in i duschen. Jag ställde mig t o m upp på skötbordet (det sitter högt upp på väggen över toaletten) Jag nådde en massa saker där, självklart drog jag ner allt jag kom åt.
Mamma sa hela tiden:
- "Vad har hänt med dig Joel, hur du har blivit"
En riktig bus unge helt enkelt  ha ha ha
Måste även berätta att jag var med min pappa igår på något som heter innebandy, där satt jag snällt och lugnt i pappas knä, jag charmade tjejerna så gott jag kunde. Pappa sa att det gick hem!!
Det är himla kul att bara få vara med pappa på kvällarna.
Jo igår när mamma åkte och innan pappa kom hem så kom min farmor & passade mig, jag visade henne hur jag gör när jag hämtar min napp & Znutte Zixten ifrån min säng. Jag tar mig dit och drar sedan i täcket så de kommer så pass nära att jag bara kan sträcka in min hand och plocka ut dem. Min Faster kom senare och busade med mig.
Idag har jag oxå blivit passad, min farfar ryckte ut och passade mig, mamma är tvungen att åka till sitt jobb innan pappa kommer hem. Jag har sån tur att de vill passa mig, för hur hade det sett ut om jag var ensam hemma med Lasse & Barbro?? Det kommer vi/ni aldrig få veta!!

Hej hopp på er alla där ute, imorgon väntar nya hyss, hoppas att jag kan väcka mamma riktigt tidigt.

Kram & *Vink*~*Vink*

Ps Tack snälla Farmor, Emma & Farfar för passningen!!


Gårdagens besök...ggr 2

Mina kusiner + Kent & Annika kom på besök igår, jag har saknat dem så, det var himla kul att få träffa dem!
Hoppas att vi kan ses mera ofta nu när semester tiderna har tagit slut.
Vi busade för fullt och Nathalie är så stark, hon orkade lyfta mig, hennes pappa sa:
- "Nathalie, akta ryggen" De säger att jag har blivit tung.
Lilla Fisen hade som vanligt växt en massa, undrar om hon växer om mig snart?? Jag har hört att hon oxå tycker om mat och är himla duktig på att äta. Kanon bra att jag har någon att sällskaps äta med.
Efter ett tag kom min pappa hem ifrån jobbet. Vet ni?? Jag blev såååå himla glad över att se min älskade pappa.
Jag gjorde mitt alldeles egna speciella morrande läte så att jag blev knall röd i hela ansiktet och ner på halva magen. Jag spände även alla mina fingrar och alla min tår så att de stod rakt ut. Pappa tog upp mig och jag fick mysa en liten liten snabbis. Sen ville jag ner och forsätta att busa. Tiden gick jätte snabbt och Kusin besöket tog slut.
Jag blev så himla trött av allt bus så jag somnade till en sväng på eftermiddagen, när jag sedan slog upp ögonen så stod min farmor där och kikade så sött på mig.
Mamma & pappa skulle åka och STOR handla och tyckte att det var smidigaste att jag var hemma. Min snälla farmor kom och passade mig under STOR handlingen.
Mamma & pappa kom hem med en massa påsar, katterna var med och hjälpte till att packa upp. Det bjöds på korv, jag hade fått min gröt så jag var mätt, fast lite sugen blev jag allt när jag fick se de andra att äta.
Farmor åkte och pappa nattade mig.
Imorgon skall mamma åka och jobba på eftermiddagen, gud va konstigt, mamma har ju inte jobbat en sekund under hela mitt liv utanför magen. Jag skall vara ensam med pappa hela kvällen, undrar vad vi skall hitta på för kul??

Jo, måste berätta att jag smög mig själv iväg in till sovrummet och fiskade ut min napp och min Traz Zixten ifrån spjälsängen, mamma kom på mig ganska snabbt. Hon tycker att jag bara skall ha napp när jag skall sova eller när jag är riktigt ledsen. Fast nu fick jag ha den en liten stund innan mamma tog bort dem igen. Hon la dem på ett jätte bra ställe....hahah där jag kunde nå dem och dra ner dem igen...haha
Hej hopp
See You Later

Morgon promenad...Ja, då gäller det att hålla tungan rätt i munnen!!

Katten Va Kul Det E Med Katten!!
Jag har verkligen saknat mina katter, jag kan inte låta bli dem.
Undrar om Lasse har saknat mig lika mycket som jag har saknat honom??
Barbro springer iväg så fort hon ser mig, snart hinner jag ifatt henne oxå!!

De är jätte vassa...

Ser ni mina vassa Gaddar??
Jag har testat dem på mina böcker, och även på Vilmers ena bok (Sorry kompis)

Puss PussHär pussas jag med Katten Lasse...

Morgon bus....Först blev det bus på golvet, sedan busade jag med Lasse. Vet inte om han tyckte att det var lika kul som jag.....mamma sa hela tiden "- Joel, du måste vara snäll imot katten"

Hej hopp...Här sitter jag och kikar...

Morgon träning...Jahaa....mamma dumpar mig vid dörren, hon vill att jag skall gå till henne!
Självklart gör jag det!!
Pappa har åkt till jobbet, gud vad jag kommer att sakna honom idag!!

Kan man fånga bubblan med foten tro?? Ja, vad tror ni??

Böcker är kul...Det är sååå himla roligt att bläddra i böcker. Den här boken "säger" roliga läten
när jag trycker på den olika djur bilderna!!

Ibland....Även jag är allvarlig ibland...

Vi hjälptes åt....Klart att jag & min Bästis Vilmer hjälptes åt att undersöka allt, här undersöker vi stolen väldigt noggrant!!
Roliga Emma övervakar det hela på håll!!

Vaddå Stor??Alla säger att jag har blivit så Stor!!

Jag & Mamma I Hängmattan..Senare somnade jag med pappa i hängmattan, hur härligt som helst!!

Nyvaken men ändå så glad....Kan man var något annat när man vaknar???

Lite annat smått & gott som jag har gjort!!

Jag har gjort nr 2 i pottan, jag har även gått HELA 19 steg alldeles ensam. Saknat Lasse & Barbro. Lärt mig att pussas på riktigt (sträcka ut tungan när min mun möter någon annans mun) Fast mamma säger att det heter något annat då...hmmm??
Jag vinkar på 3 olika sätt, ena sättet svajjar jag med handen och armen från en sida till den andra sidan.
2:a sättet har jag handflatan utåt imot den/det jag vinkar åt samtidigt som jag böjer på alla fingrarna så de viker sig innåt.
3:e sättet så viftar jag med handen & armen framåt och bakåt.
Suttit på min egna toasits (på den STORA riktiga toan) fast mamma säger att det inte kommer något!! Vad är det för något som skall komma?? Inte vet jag??!! Iallafall så har mamma med sig en massa leksaker med sig in på toa när jag sitter på den där sitsen. Det är kul en stund, sedan tröttnar jag.
Klättrat uppför hela trappan hos farmor & faster Alldeles själv (mamma gick bakom hela vägen upp)
Smakat på ett Winerbröd, det var riktigt smaskigt.
Jag har även delat med mig korv till Roliga Ramsi, han åt upp den snabbt.
Jo jag har ju fått 2 st tänder till, en på var sida av "Tore Skogman gluggen" Så nu har jag två där nere & fyra där uppe!
Nu kommer jag inte på något mera, det är fullt upp hela tiden. Tror att mamma är lite glömsk, men jag försöker att påminna henne om lite av varje.
Imorgon skall pappa till jobbet, det kommer att bli sååååå tråkigt. Jag har ju blivit så pappig just nu! Och på tisdag, onsdag & torsdag kväll så skall mamma till sitt jobb, det kommer att bli väldigt konstigt...

Ja ja det blir nog bra det med!!

Bamse Kramar

Min Semester med mamma & pappa!!


1:a veckan var vi i Tanumstrand med farfar, Monica & Nicole. Vi bodde i en jätte fin stuga inte så långt ifrån havet, tyvärr var den där fina härliga varma gula saken inte framme så mycket, men en dag fick vi allafall gotta oss i den. Farmor & Faster + 2 till kom och hälsa på en dag!
Annars tog vi det mest lugnt och skönt.

1:a Veckan

- Första helgen blev jag lämnad hos farfar & Monica (Mamma & pappa skulle på Bröllop)
- Tränat mig på att klättra/gå i trappor
- Sprungit jätte snabbt med Nicole
- Brottas med farfar (Jag vann alla gånger)
- Gjort "kiss noses" med Monica
- Lekt & Badat
- Blåst såpbubblor (började gråta när Nicole slutade blåsa) 
- Kollat på Diggelo ( en lite stund)
- Smakat på räkor & Aoli (det var jätte gott)
- Fått nya snabba skor & Foppa tofflor.
- Badat i min fina Sprutande Val pool.
- Gungat
- Varit ute och rullat i min Sulky
- Tränat mig på att gå

2:a Veckan var vi och hälsade på i den Stora Skogen Lohällen Hällefors/Grythyttan/Ställdalen/Örebro.  (Morfars mamma har det här torpet) Mammas farmor och kusiner bort i Hällefors. Vi hälsade även på mammas mormor & morfar.
 Även den här veckan så saknade vi den där härliga gula varma saken. Vi åkte och hälsade på bort i knutarna. Vi träffade även mina kusiner Nathalie & Felicia

2:a Veckan

- Åkt bil jätte jätte långt med mina katter
- Sovit i ett torp
- Tränat mig på att gå
- Busat med morfar
- Vart och käkat mat på både Tages & Carl-Jans restaurangskola
- Hälsat på mammas faster
- Busat & myst i hängmattan
- har jag fått träffat Filppa & Lina för första gången

2:a - 3:e veckan
Mitten av 2:a veckan fick pappa lappsjukan, vi åkte hem. Var sedan hemma resten av den veckan och ytterligare den 3:e!

3:e veckan

- Var på Liseberg
- ute och badade + solade
- fick besök av Lina, Pekka & Filippa
- blev lämnad hos morfar & mormor (mamma & pappa skulle tälta)
- träffade jag mina kusiner
- var på Ullared

4:e veckan tillbringade jag, mamma & pappa med Vilmer och hans familj.

4:e veckan 

-Tyckte synd om min bästis för han blev biten på näsan av en geting
- Blev super glad varje morgon när jag fick syn på min bästis
- Cyklade med Emma & Vilmer
- Var i Ullared igen (resten av hela Sverige var oxå där)
- Fick besök av Eddie & hans familj
- Badade med mamma i havet
- Var och kikade i Varberg
- Ramlade och slog mig i munnen
- Tränat på att gå
- Jagat såpbubblor


Nu e jag hemma!!!

Japp, nu är jag hemma.
Uppdaterar lite senare.
Det är skönt att vara hemma iallafall!!

Bamse Kramar på er alla där ute!!


RSS 2.0