Den senaste tiden.....

Ja, vad har jag gjort den senaste tiden undrar ni säkert??
Kan börja med att berätta om min torsdag.
Mormor var ledig ifrån sitt jobb så jag och mamma fräste dit med Hippo. Mamma lekte trädgårds mästare medans jag satt i min matstol och kikade. Mormor gav mig mat och det var sååå härligt att äta ute i den friska luften. Efter det så blev det bus med mormor på gräsmattan. Mat skalle de oxå äta så vi åkte ner till Angereds torg en sväng. Vi åkte tillbaka till mormor och när vi parkerade bilen så kom mormor2 traskande upp för backen. Vi gick in och tog det lugnt i värmen. Det tog inte långt tid innan det "smällde" i ytterdörren, det var visst morfar som kom hem ifrån jobbet, jag mötte honom ålande i hallen. Hade jag kunnat prata så hade jag sagt hej morfar men jag fick göra mitt hesa morrande speciella läte istället. Ha ha ha, Hej Joel! sa morfar .
Bus bus och mera bus blev det med morfar. Nu kom även pappa och hälsade på hos mormor, fast jag tror att han kom för min skull. Pappa skulle på fotboll idag och ville självklart träffa mig en stund innan han skulle iväg.
Vi fick glass och jag tycker att det e sååå himla gott, mamma är inte jätte glad över mitt glass ätande. Nu ringde morbror Stefan & Söta Jasmiina. De skulle komma förbi, de hade köpt en pool till mig, vad det nu är för något?? Det låter ganska coolt iallafall. (Pool = cool, ha ha ha)
De kom och roliga Ramsi var oxå med. Pappa var tvungen att åka. Nu blev det fart på mamma, hon tog fram någon konstig plast sak ur en kartong, morfar gick och hämtade en jätte lång svart slang, ur den sprutade det vatten. Mamma satte plast saken i munnen och sedan blåste hon allt vad hon kunde, nu började det att hända saker. Plast saken blev bara större & större, mamma såg bara tröttare och tröttare ut. Nu tog morfar tag i blåsandet, fast han var mycket smartare. Han tog en annan hård plast sak och satte fast i den andra mjuka plast saken och sedan blåsta han med den. Pump kallas det visst.
Nu *vips* så stod det ett grönt runt badkarl framför mig, det satte även fast en palm längst upp som skulle skydda mig ifrån den starka solen.
Nu fattade jag vad som skulle hända, jag skulle ju få bada. *jippi* Jag hamnade i poolen och det var så kul, till poolen så följde det även med små uppblåsbara djur, Roliga Ramsi passade dem med sitt liv, han plockade upp dem ifrån vattnet. Tror att han oxå var sugen på att bada.
Jag fick gröt av mormor sedan åkte jag & mamma hem.
Min Torsdag kort & gott!!

Fredag morgon och pappa var hemma?? Konstigt?? Skall inte han vara på jobbet & jobba? Mamma berättade att det var en röd dag i almenackan och att man är lediga då. Det bestämdes att vi skulle åka till Frillesås och bada, jippi va kul. Vi packade in oss i pappas bil och sedan åkte vi. Jag somnade för det är så svalt och skönt i pappas bil. Jag vaknade av att ett par barn skrek, vart var jag någonstands?? Mamma berättade att vi var på stranden. Nu blev det mys med mamma & pappa, mat och bus hann det oxå att bli. Pappa var först med mig nere på stranden och i sedan i vattnet, det är så kul att bada. Efter en stund så bytte mamma & pappa. Nu var morzan med mig i vattnet istället. Jag satt ner och kände på sanden, det kändes så kul imellan fingrarna. Mitt speciella morrande hesa läte gjorde jag oxå.
Vi var tvugna att åka hemmåt, vi skulle ju åka och hälsa på min farfar & Monica på kvällen.
Väl hemma tog vi det lugnt, vi blev lite sena till farfar & Monica, men de blev glada över att se oss. Även Martin & Nicole var där, och Nicole hade en söt kompis där som heter Sofia. Jag pratade en massa med dem men de skattade bara åt mitt hesa speciella läte. Jag busade en massa med farfar, vi jagade balonger. Sen blev det mat och jag fick min gröt. Alla var mätta & belåtna. Jag satt snällt i min matstol. Efter ett tag fick jag komma upp, vi åkte hem ganska tidigt för det var en massa otäcka små små flugor som bet oss. Knott heter de visst. Jag somande i bilen och sov sedan hela natten. Jag var så trött efter dagens havs besök.
Min Fredag = Soligt & Varmt

Idag skulle jag få träffa min bästis. Jag, mamma & pappa åkte iväg och vi parkerade bilen vid ett ställe som heter Fiskebäcks båthamn. Rolia Emma, Min bästis Vilmer & Magnus kom starx efter oss. Vart var vi nu någonstands?? Jo vi var ute vid havet iidag oxå, kul. Undar om man får bada idag oxå?? Jag & Vilmer satt och lekte, vi vill helst ha samma saker och leka med. Än så länge håller vi sams!! Självklart skulle vi få bada, jag tyckte att det var så kallt, mina ben och mina armar fick bada, mamma ville inte bada hela mig för jag frös så jag skakade, Mamma berättade att det var kallare här för det var inte lika lång grunt här, det blåste nog mycket mera här. Jag fick komma upp och blev invirad i min fräcka badrock, det är blåa hajar på den.
Mamma & Roiga Emma fick det lite lugnt en stund, vi killar gick iväg på en promenad. Jag somnade till en stund, min bästis Vilmer vägrar att sova! Han är nog rädd att missa något, själv är jag så trött och det är ju så skönt att sova! Man får passa på när man kan!
Mamma & Roliga Emma bytte av papporna, nu skulle de få det lite lugnt. Vilmer han skrek, Roliga Emma tog upp honom och då lugnade han ner sig. Jag själv somnade om efter en stund.
Nu fick det var nog för idag med solen, vi åkte hem.
Idag började ju Fotbolls Em. Jag var med en stund och kikade, sedan somande jag ifrån allt, till och med min kvällsgröt. Klockan var då 18.45.
Min Trötta Lördag

Idag klockan 08.00 vakande jag, piggare än någonsin & hungigare än vargarna. Mamma gick upp och fixade vatten, pappa tog över och mamma gick och lade sig igen!!
Undrar vad vi skall hitta på idag då??
Kram kram
Joel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0