STOR KILLE NU!!

Jag har blivit så STOR så STOR!
Vet inte vart jag skall börja riktigt men jag kan ju berätta att på Julafton så gav jag bort ALLA mina nappar till Tomten! Och inte för att skryta så har jag varit Jätte JÄTTE duktig. Inte grinat mer än kanske 10 droppar efter dem. Jag har iallafall min zixtenznutt & kaninznutt kvar!
De där äckliga blöjorna har jag inte haft på jätte "göra" länge. Och nu har jag inte ens dem på mig när jag sover! Ingen äcklig potta använder jag heller utan jag gör som de vuxna gör, alltså använder toaletten.
Kan även passa på att berätta att mamma har en bebis i magen som heter "Sture" Så jag skall bli
STOREBROR någon gång när snön är borta och när sommaren har kommit på besök.

För ett litet litet tag sedan så var jag på Bvc på en 2½-års kontroll. Och självklart klarade jag testet galant! Vågen hoppade jag glatt upp på och jag passade på att berättade att jag vägde 15 kilo, vilket jag nästan gjorde 15,3 kilon visade den här vågen. Ställa sig imot väggen för att mätas var inte heller något problem, 93 cm visades det. Följde fortfarande mina kurvor helt spikrakt och när taltestet genomfördes så förvånade jag min barnmorska. Jag var visst den första unge som hon någonsin hade hört säga "vattenkanna" när hon höll upp den och frågade vad det var för något.
Hon (Pernilla) tyckte att jag pratade jätte mycket och att jag sedan visste vilka färger det var som visades och att jag kunde räkna till 13 (förutom att jag glömmer 3 & 8) verkade imponera STORT på henne.
Mamma & Pappa såg så STOLTA ut.

Kommentarer
Postat av: Emma!

Faster blir så stolt över dig prinsen!

2010-03-23 @ 00:49:17
URL: http://emmoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0